17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Офіційно представлено новопризначеного голову Камінь-Каширської районної державної адміністрації – Валерія Дунайчука
Вівторок, 17 березня 2015 17:52

Офіційно представлено новопризначеного голову Камінь-Каширської районної державної адміністрації – Валерія Дунайчука

17.03.2015 року в сесійній залі райдержадміністрації відбулося офіційне представлення новопризначеного голови Камінь-Каширської районної державної адміністрації – Валерія Савовича Дунайчука.

На урочистостях були присутні голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, депутатський корпус, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники окремих установ і організацій району, посадові особи органів місцевого самоврядування, ЗМІ та громадськість.

Керівника виконавчої гілки влади у районі представив місцевій громаді голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, який першочергово зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка від 13 березня 2015 року № 262/2015-рп «Про призначення В. Дунайчука головою Камінь-Каширської районної державної адміністрації Волинської області».

У своїй вітальній промові голова ОДА побажав очільнику районної влади Валерію Дунайчуку мудрості та виваженості у вирішенні державних справ на теренах району, плідної праці на благо громади, конструктивності на управлінській ниві у цей непростий для країни час. Губернатор закликав жителів Камінь-Каширщини до єдності, надання кредиту довіри новій владі.

Окремо голова облдержадміністрації поінформував присутніх про питання, що обговорювалися під час наради, яку проводив Президент України з керівниками обласних державних адміністрацій 14 березня цього року.

Очільник виконавчої влади області першочергово акцентував увагу на створенні сприятливих соціально-побутових умов для учасників АТО, зокрема для демобілізованих військовослужбовців. Він зазначив, що процес демобілізації розпочнеться вже з 18 березня поточного року.

Голова облдержадміністрації зауважив, що незважаючи на неухильне виконання Україною Мінських домовленостей, є необхідність посилення обороноздатності країни.

Також Володимир Петрович наголосив на важливості системного впровадження інформаційної політики і забезпечення інформаційної безпеки.

Завершуючи свою промову, губернатор запевнив, що обласна влада завжди відкрита для співпраці.

Опісля голова районної ради Віктор Сус привітав Валерія Савовича з призначенням на посаду голови РДА та висловив сподівання, що завдяки соціальному діалогу органів місцевого самоврядування і органів виконавчої влади на місцях, оперативно та ефективно вирішуватимуться нагальні проблеми територіальних громад.

До слова був запрошений попередній голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук, який побажав новому очільнику району плідної роботи, успішної реалізації запланованого.

Керівник виконавчої гілки влади у районі також прийняв привітання від міського голови Василя Бондаря.

До вітань долучилися і представники духовенства.

Згодом виступив новопризначений голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук. Він адресував щиру подяку Главі держави, губернатору за висловлену довіру та зобов’язався сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки. Зокрема, Валерій Савович зупинився на пріоритетах своєї діяльності і окреслив основний перелік проблемних питань, які потребують першочергового вирішення. При цьому, наголосив на важливості налагодження комунікації між владою різних рівнів задля досягнення основної мети – покращення рівня життя краян.

Переглядів 2198
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua