17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Валерій Дунайчук: «Соціальна підтримка учасників АТО та членів їх сімей – це не тільки разова допомога, а й комплексне вирішення проблем»
Середа, 18 березня 2015 16:49

Валерій Дунайчук: «Соціальна підтримка учасників АТО та членів їх сімей – це не тільки разова допомога, а й комплексне вирішення проблем»

18.03.2015 року голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук провів робочу нараду з начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максимом Демидюком.

На порядок денний наради були винесені актуальні питання щодо соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та здійснення соціального супроводу членів їх сімей.

В ході діалогу Валерій Савович акцентував увагу на необхідності постійного моніторингу потреб, соціально-побутових проблем даних категорій населення. Очільник району рекомендував розробити чітку систему координації роботи в цьому напрямку, аргументуючи тим, що військовослужбовці та їх сім’ї повинні бути першочергово і максимально охоплені належним соціальним захистом.

Окремо обговорили питання соціально-психологічної реабілітації демобілізованих земляків. Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук наголосив на тому, що потрібно сприяти їх адаптації, допомагаючи у вирішенні нагальних питань та проблем, надаючи відповідні соціальні гарантії.

Адже згідно з Указом Президента України від 14 січня поточного року «Про часткову мобілізацію», сьогодні розпочато процес демобілізації, який триватиме до 1 травня.

Зокрема, начальник управління соціального захисту населення РДА Максим Демидюк прозвітував, що на особливому контролі і соціальному забезпеченні перебувають сім’ї, члени яких загинули в зоні АТО.

Таким чином, голова райдержадміністрації окреслив першочергові завдання, а саме:

- посилення роботи щодо здійснення соціального супроводу учасників АТО;

- забезпечення оперативного вирішення проблем, з якими звертаються члени сімей мобілізованих, поранених та загиблих військовослужбовців;

- активізація інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань надання пільг учасникам АТО відповідно до чинного законодавства.

По завершенню наради керівник виконавчої влади району Валерій Дунайчук зауважив, що соціальна підтримка учасників АТО та членів їх сімей – це не тільки разова допомога, а й комплексне вирішення проблем.

Переглядів 1838
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua