17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Привітання керівників району з Великоднем
Неділя, 12 квітня 2015 07:32

Привітання керівників району з Великоднем

Шановні жителі району!

Сьогодні – одне з найбільш шанованих та величних християнських свят – Світле Христове Воскресіння. З цієї нагоди щиро вітаємо усіх Вас і бажаємо у ці весняні дні відчути повноту життя та родинне тепло.

Християнська віра стала важливою складовою буття українського народу, яка символізує перемогу вічних людських цінностей над буденними проблемами. І зараз традиції та духовність єднають нас, до якої б конфесії ми не належали, до якої б церкви не ходили. Тому так важливо усвідомити, що Своїм Воскресінням Господь оновлює людську природу, даруючи зміцнення внутрішніх сил кожному християнину в його служінні країні, суспільству, родині, ближньому.

Чималі труднощі випали на долю нашої держави і всього ураїнського народу. Проте, нам не варто впадати у відчай, а вірити та надіятися, що Господь не залишить нас у біді і в Україну прийде мир, злагода та добробут. Тому всі ми повинні щирим серцем і устами молитися, просити у Бога Його благословення. Саме це об’єднає нас, зробить сильнішими, мудрішими та людянішими.

Великдень нагадує нам про взаємне прощення, коли потрібно забути образи і негаразди, щоб розпочати новий день з відкритою душею та чистим сумлінням. Ми маємо повернути у наше життя гідність, братерство, а головне – повагу один до одного. Це буде кращим свідченням нашої відданості заповідям Христовим, нашої віри у неминучу перемогу добра над злом.

Великодні свята – найкращий час підтримати знедолених, подарувати їм увагу, милосердя, турботу. Це й слушна нагода вшанувати пам’ять тих, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов та життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою і добрим словом.

Дорогі краяни!

Нехай радість Пасхальних свят увійде у кожний дім, кожну родину, наповнить наші душі та серця найсвітлішими духовними скарбами: любов’ю, співчуттям і терпимістю. У торжестві Великоднього вітання бажаємо, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. Міцного здоров’я, душевної чистоти, гармонії, миру, спокою та непохитної віри у завтрашній день!

Нехай переможний дух надії, всепрощення і надалі супроводжує Вас та Ваші родини, дає сил, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля процвітання нашого району та рідної України.

Христос Воскрес!

 

З повагою голова районної державної адміністрації Валерій ДУНАЙЧУК

З повагою голова районної ради Віктор СУС

 

Переглядів 3302
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua