17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Звернення керівників району з нагоди Дня матері
Неділя, 10 травня 2015 14:09

Звернення керівників району з нагоди Дня матері

Дорогі жінки, шановні матері!

Прийміть щиросердечні вітання з Днем матері! Це прекрасне свято сповнене щирим почуттям глибокої вдячності і безмежної шани до неньки, яка подарувала нам життя, навчила любити цей світ, творити добро, виховала нас та своєю щоденною молитвою оберігає від життєвих небезпек.

Поважне ставлення до жінки-матері, її високий авторитет у сім’ї, суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і є надійною, могутньою силою, опорою духовності, інтелекту, звершень.

Мати – Берегиня роду, найдорожча та найсвятіша людина. Де б ми не були, щоб не робили, у хвилини радості чи смутку кожен з нас прагне знайти душевний спокій і розраду у щедрому всесвіті маминого серця.

Також у цей день ми вшановуємо Матір-Україну, як уособлення мрії, за яку боролися, жили та помирали її віддані сини і дочки, з іменем якої йдуть у бій нинішні захисники та добробут якої примножують своєю працею цілі покоління нашого народу.

Тому цілком закономірно, що це чудове травневе свято органічно вплелося у гроно українських цінностей і є свідченням відродження споконвічних національних традицій.

Рідні наші! Вклоняємося Вам за самовідданість та терпіння, за все, що ви робите для своїх дітей, для своїх родин, для всієї нашої України. Саме Вам ми зобов’язані своїми успіхами і перемогами.

Ваша молитва та любляче серце є нашим оберегом, нашим ангелом-охоронцем. Тож нехай Господь дарує Вам міцне здоров’я, довголіття, наснагу, нехай у ваших оселях завжди панує радість, добро, душевний спокій і достаток.

Безмежна подяка тим жінкам, які стали матерями для дітей-сиріт, щиро пригорнули їх до свого серця та дарують їм тепло справжньої родини. Це неоціненний подвиг, еталон світла та добра. 

Велике спасибі, Вам, хранительки нашого роду!
Слава Вам, матері України!
Слава Неньці-Україні!

 

З повагою

голова районної державної адміністрації Валерій ДУНАЙЧУК

голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 1512
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua