17 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Чужих дітей не буває
Четвер, 28 травня 2015 15:44

Чужих дітей не буває

Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – ще одна можливість привернути увагу громадськості до проблем дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Адже благополучне дитинство – необхідна умова для формування гуманного і справедливого суспільства. Вже склалася хороша традиція – у рамках цього світлого свята головна увага районної влади приділяється саме дітям пільгових категорій.

Тому сьогодні, 28 травня, в актовій залі адмінприміщення відбулася традиційна зустріч керівників району з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Також на зустрічі були присутні опікуни, піклувальники і прийомні батьки.

З найтеплішими побажаннями до винуватців свята звернувся керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. Валерій Савович побажав малечі здоров’я, добра та душевного тепла. Він подякував усім тим, хто не залишає дітей наодинці зі своїми проблемами, а вкладає свої душу і серце, аби підтримати та допомогти.

Про гармонійний розвиток та соціалізацію дітей говорив голова районної ради Віктор Сус. Віктор Іванович зауважив, що сила духу і впевненість допоможе цим маленьким громадянам по праву знайти своє місце у житті.

Присутня на зустрічі голова районного осередку Товариства Червоного Хреста Наталія Шевчик приєдналася до усіх вищесказаних привітань та зичила дітям здійснення мрій і сподівань.

Усі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали матеріальну допомогу від райдержадміністрації і районної ради, солодкі подарунки від Товариства Червоного Хреста.

Вихованці дитячої школи мистецтв подарували присутнім декілька пісенних композицій.

Опісля на діток чекав святковий обід, який їм забезпечив підприємець Сергій Войчик, долучившись, таким чином, до благодійної діяльності.

Напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей та безпосередньо в цей день у багатьох країнах світу проходять подібні акції, покликані допомогти і підтримати дітей із соціально незахищених верств населення. В Україні також відбуваються різноманітні заходи, які підкреслюють увагу до дитячих прав, свобод, інтересів.

Відтак, 29 травня обласне відділення Дитячого фонду України спільно з Волинською телерадіокомпанією організовують телерадіомарафон «Поспішаймо робити добро!».

Мета телерадіомарафону – привернути увагу небайдужих людей, місцевих органів влади, громадськості, бізнесових кіл, релігійних конфесій, благодійників до проблем сирітства, бездоглядності та інших негативних проявів, що мають місце в дитячому середовищі.

Зібрані кошти будуть спрямовані на надання матеріальної допомоги дітям-сиротам, хворим дітям, а також дітям з багатодітних і малозабезпечених сімей, дітям, батьки яких захищають територіальну цілісність України в зоні АТО, загинули або отримали поранення, на організацію лікування та оздоровлення всіх дітей вищеназваних категорій.

Райдержадміністрація звертається до небайдужих жителів району долучитися до цієї благородної справи і підтримати тих, хто потребує допомоги.

 

Розрахунковий рахунок обласного відділення Дитячого фонду України: № 26000000001727 в ПАТ «Укрсоцбанк» в м.Київ, МФО 300023, код 05810132.

Переглядів 1608

Галерея зображень

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua