18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування спроможних територіальних громад Волинської області
Понеділок, 27 липня 2015 16:25

Відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування спроможних територіальних громад Волинської області

Реалізація адміністративно-територіальної реформи в Україні – тема, яка знайшла широке обговорення в суспільстві та відповідний інформаційний супровід у засобах масової інформації. Думок і пропозицій щодо практичного впровадження цієї реформи більш ніж достатньо.          

Цей процес відбувається в рамках Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», що передбачає створення спроможних територіальних громад, які в результаті добровільного об’єднання будуть здатні забезпечити належний рівень надання послуг, зокрема у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства, з урахуванням кадрових ресурсів, фінансового забезпечення та розвитку інфраструктури відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

Як відомо, першим кроком у даному напрямку є розробка перспективних планів формування територій громад. Наразі в областях триває їх активна підготовка, позаяк саме від якісного рівня розробки перспективних планів залежить функціонування системи місцевого самоврядування і територіальна організація влади в державі.

Відтак, сьогодні, 27 липня, у відеоселекторному режимі відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування спроможних територіальних громад Волинської області, яка була створена відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, прийнятого від 13 травня 2015 року № 188 «Про утворення регіональної робочої групи з підготовки проекту перспективного плану формування спроможних територіальних громад Волинської області».

У засіданні взяли участь голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, начальник організаційного відділу районної ради, координатор районного ресурсного центру громад Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар.

Переглядів 1288
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua