18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня знань
Вівторок, 01 вересня 2015 09:16

Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня знань

Дорогі учні та вчителі! Шановні батьки! У цей сонячний вересневий день прийміть найщиріші вітання з нагоди світлого, чудового свята – Дня знань.

Перше вересня – не лише початок нового навчального року. Це незабутня подія у долі кожної людини, знаменний день, коли відкриваються нові дороги у цікаве життя, наповнене дивовижними відкриттями, радістю пізнання і справжньою шкільною дружбою.

Особливо хвилюючим Свято першого дзвоника є для тих, перед ким уперше гостинно відкриють двері шкільні класи, – ще несміливих першокласників. Сьогодні для них пролунає шкільний дзвоник і покличе у новий світ знань, яскравих подій і вражень. Нехай школа стане для цих зворушливих малюків рідною домівкою, уроки будуть цікавими, а перерви – веселими!

Навчальний рік, який розпочинається, стане вирішальним і для старшокласників. Їм невдовзі доведеться постати перед вибором професії, а відтак взяти відповідальність за власну долю.

Сьогодні, разом із учнями шкіл, поповнювати базу своїх знань прийдуть до вузів і студенти. Сподіваюсь, що вони стануть не лише висококласними фахівцями в обраній галузі, а й справжніми громадянами та патріотами України.

Величезну роль у цьому процесі відіграють вчителі, педагоги та викладачі. Талановиті, творчо мислячі та відповідальні, вони докладають значних зусиль для стабільного функціонування освіти в регіоні, її адаптації і розвитку в нових економічних та суспільно-політичних умовах. Волинські педагоги, як ніхто, розуміють, що саме знання стають найнадійнішим капіталом, найціннішим внеском у майбутнє людини та запорукою розвитку високоінтелектуальної європейської української держави. Ще більшої ваги набуває вчительська праця сьогодні, коли школа має стати не лише джерелом знань, а й осередком формування високорозвиненої, духовної особистості з активною громадянською позицією на прикладах нових Героїв незалежної України.

З нагоди початку нового навчального року бажаю школярам і студентам цікавих шкільних днів, педагогам – поваги та нових здобутків, а батькам – любові і терпіння до своїх дітей. Усім нам – миру, єдності та віри у свої сили, в Україну!

 

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 1229
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua