18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня рятівника
Четвер, 17 вересня 2015 14:03

Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня рятівника

Шановні працівники системи цивільного захисту! Дорогі краяни! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом – Днем рятівника України!

Пожежники та працівники аварійно-рятувальних формувань і служб – це загартовані вогнем, буревіями та снігопадами рятівники, які готові у будь-який час прийти на допомогу всім, хто її потребує. Обрана вами професія складна та відповідальна, потребує мужності та самовідданості. Адже саме ви першими стаєте на захист життя та здоров’я людей при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

З початком військової агресії на Сході України поряд із Збройними силами, Національною гвардією, Службою безпеки України знаходяться і представники системи цивільного захисту населення. На плечі українських рятувальників лягли нелегкі завдання розмінування територій, відновлення інфраструктури, надання психологічної підтримки постраждалим внаслідок обстрілів. Своєю відданою працею ви щоденно засвідчуєте вірність присязі та  обраній справі.

Цьогоріч, коли через складні погодні умови Волинь могла опинитися на порозі екологічного лиха, наші волинські рятувальники показали справжній професіоналізм, вміння злагоджено діяти, вчасно загасили осередки пожеж та оперативно ліквідували наслідки буревію, врятували сотні людських життів. За це вам низький уклін та щира подяка!

Із нагоди свята прийміть слова вдячності за нелегку справу, за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до захисту населення і території. Бажаю вам домашнього затишку та благополуччя, бадьорості та міцності духу, здоров’я та наснаги, спокою та терпіння вашим родинам. Впевнений, що ви й надалі віддано та сумлінно служитимете українському народу та Україні.

 

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 1500
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua