18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Освітян району привітали з професійним святом
Четвер, 01 жовтня 2015 16:15

Освітян району привітали з професійним святом

Щирі слова захоплення і вдячності, квіти, почесні грамоти та нагороди – саме так увінчався урочистий захід, який об’єднав усю педагогічну родину Камінь-Каширщини.

Сьогодні в районному будинку культури привітали працівників освіти з нагоди їх професійного свята, що відзначатиметься у неділю, 4 жовтня.

На це дійство завітали перші особи району і міста: голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, а також начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич.

На початку урочистостей присутні засвідчили повагу вчителям-учасникам АТО, які довели: виховувати патріотизм потрібно не лише на словах, а й підтверджувати його своїми справами.

Потому вшанували пам’ять усіх загиблих захисників України хвилиною мовчання, а молоді представники освітньої сфери поклали квіти до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні.

До фахівців та ветеранів галузі звернувся керівник виконавчої гілки влади краю Валерій Дунайчук:

– Сьогодні кожен з нас визначається у своїх пріоритетах щодо розвитку Батьківщини. Усі ми прагнемо жити у мирній, цивілізованій, єдиній та квітучій Україні. Роль освіти в даних процесах – фундаментальна і рушійна. Адже саме ви, вчителі, допомагаєте пізнати себе та світ, відкривати невідоме, творити прекрасне, реалізувати власні потенційні можливості, знайти своє місце в житті, – зазначив Валерій Савович. – В умовах суперечливого сьогодення все це – непросто. Проте, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним двигуном у всебічному розвитку дітей, даруючи їм тепло свого серця, скарби своїх знань. У Ваших руках майбутнє України.

Начальник відділу освіти Віктор Пась спільно з головою районного комітету профспілки працівників освіти і науки Людмилою Кузьмич відзначили громіздкий вклад педагогічної когорти в освітній розвиток краю. Результат – Камінь-Каширський район зайняв першість на обласному рівні за підсумками підготовки до нового навчального року.

– Цей показник містить в собі сумлінну працю не одного дня, а кількох років, – зауважив Віктор Іванович. – Тому дякую вам за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи.

Опісля кращі представники шанованої в суспільстві галузі отримали грамоти і подяки.

Вокальні та танцювальні композиції присутнім дарували працівники районного будинку культури, сільські мистецькі колективи, представники молодого покоління.

Переглядів 1548
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua