18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Говорили про нагальне
Понеділок, 19 жовтня 2015 15:08

Говорили про нагальне

Питання надання житлових субсидій населенню – на постійному контролі районної влади.

Станом на 16 жовтня 2015 року до органів соціального захисту за призначенням субсидії згідно нового порядку звернулися 5464 сім’ї, з них 3249 – призначено субсидії. Протягом минулого тижня здійснено 20 виїздів мобільних соціальних офісів, в рамках яких прийнято 435 заяв і декларацій.

Про це повідомив начальник управління соціального захисту населення Максим Демидюк під час апаратної наради.

Розглядаючи друге питання порядку денного, начальник відділу з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації Наталія Яцук поінформувала, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу» від 12.02.2015 р. № 191-VІІІ, розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 р. № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» передбачена можливість отримання посадовими особами органів державної влади, місцевого самоврядування, судами, органами внутрішніх справ, прокуратури, СБУ, нотаріусами, адвокатами інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців як в паперовій формі, так і в електронній, шляхом безпосереднього доступу до реєстрів.

– Працівники відділу з питань надання адміністративних послуг, соціального захисту, юридичного відділу отримали доступ та підключені до вказаних реєстрів. Це нововведення спростить процедуру надання адміністративних послуг органами виконавчої влади, – зауважила Наталія Андріївна.

За тиждень – вибори депутатів місцевих рад, сільських, міського голів. Керівник апарату райдержадміністрації Ольга Ващук доповіла про роботу, реалізовану в районі задля належної організації демократичного і прозорого процесу волевиявлення.

Перш за все, Ольга Петрівна повідомила, що районною виборчою комісією сформовано дільничні виборчі комісії, проведені їх перші засідання. Відділом ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації передано ДВК попередні списки виборців.

Разом із тим, підготовка до виборів вимагає злагодженої праці багатьох структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

Зокрема, архівний відділ райдержадміністрації у межах своє компетенції створить умови для зберігання виборчої та іншої документації, перелік якої встановлюється Центральною виборчою комісією.

Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги забезпечить чергування медичних працівників на виборчих дільницях 25 жовтня 2015 року.

Камінь-Каширським центром телекомунікації № 112 Волинської філії ПАТ «Укртелеком» гарантовано надання телекомунікаційних послуг територіальним і дільничним виборчим комісіям за їх зверненнями.

Інспекторський склад районного відділу управління ДСНС України у Волинській області дбатиме про пожежну та техногенну безпеки об’єктів, що будуть задіяні під час виборів.

Потому присутні мали можливість ознайомитись із відповідною ситуацією в області.

Відтак, в рамках відеоселекторної наради, яка відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, були розглянуті питання про початок в області опалювального сезону, стан надання житлових субсидій за спрощеним порядком (на виконання протокольного доручення засідання міжвідомчої робочої групи під головуванням Прем’єр-міністра України А.П. ЯЦЕНЮКА від 24.07.2015 року з питань реалізації заходів з енергетичної ефективності та спрощення порядку надання житлових субсидій) та про хід підготовки до проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Переглядів 1420
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua