18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня прокуратури України
Вівторок, 01 грудня 2015 14:02

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня прокуратури України

Шановні працівники прокуратури та ветерани служби! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Прокуратурі України, як важливій складовій правової системи держави, відведена особлива роль регулювання суспільних відноси. На працівників прокуратури покладенні нелегкі завдання утвердження верховенства права та закону, захисту прав та свобод кожного громадянина.

Ставши на безповоротний шлях європейського розвитку та процвітання, Україна розпочала впровадження реформ, зокрема і в правовому полі. Прийняття нового Закону України «Про прокуратуру» сприятиме ефективним змінам не тільки правової системи України, а й стане механізмом боротьби з внутрішнім ворогом нашої держави – корупцією.

Безперечно, боротьба з корупцією лише починається. Рішучим кроком влади в цьому напрямку є призначення антикорупційного прокурора України. Впевнений, спільними зусиллями зможемо створити нову правовому систему, яка матиме довіру громадян та ґрунтуватиметься на високому рівні правової культури в суспільстві. Успішне завершення процесу реформування прокуратури України дозволить нашій державі увійти до європейського правового простору та ще на один крок наблизитися до повноправного членства у Європейському Союзі.

У нелегкий час становлення Української держави працівники прокуратури не стоять осторонь буремних подій, що відбуваються на рівні держави, відповідально та стратегічно підходять до вирішення вагомих для волинського краю питань.

Тож, у день професійного свята бажаю Вам міцного здоров’я, душевного спокою та родинного затишку, Божої ласки та благословення, добра та поваги від людей, невичерпної енергії, успіху в усіх починаннях. Нехай ваша щоденна та наполеглива праця, вірність національній ідеї допомагають сумлінно виконувати службові обов’язки на благо українського народу та України.

 

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 1063
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua