28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Апаратна нарада: підведення підсумків та визначення перспектив
Понеділок, 07 грудня 2015 13:12

Апаратна нарада: підведення підсумків та визначення перспектив

Призначення житлових субсидій, стан підготовки доріг комунальної власності та доріг загального користування місцевого значення до функціонування у зимовий період, підсумки проведення в районі оздоровлення дітей – питання, які стали предметом обговорення під час апаратної наради, що відбулася сьогодні, 7 грудня, під керівництвом голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука.

Отож, як повідомив начальник управління соціального захисту населення Максим Демидюк, станом на 4 грудня 2015 року 6888 сімей звернулися за призначенням субсидії згідно нового порядку, з них 5239-ть – отримуватимуть від держави відповідну пільгу.

Ще 595 заяв і декларацій прийнято в рамках виїздів мобільних соціальних офісів, поштою надіслано 940 листів.

Щодо питання дорожньої галузі інформували начальник Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії «Старовижівський автодор» ДП «Волинський облавтодор» Василь Остапук та начальник Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства Анатолій Гембік.

За їх словами, наразі підготовлена до функціонування в зимовий період спецтехніка, котра, як і зазвичай, буде використовуватися для посипання доріг піщано-соляною сумішшю, розчищання та прибирання вулиць від снігу.

Також на нараді йшлося про пріоритетні напрямки оздоровчої кампанії 2015 року. Стосовно цього начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Сінчук зазначив, що відповідними районними службами попередньо проводилась ретельна робота по відбору дітей на санаторно-курортне лікування в оздоровчі заклади області та України. Відтак, основна увага приділялася першочерговому оздоровленню і відпочинку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, батьки яких загинули, постраждали або беруть участь в антитерористичній операції, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей.

– На сьогоднішній день оздоровлено 377 дітей пільгових категорій, 48 (віком від 7 до 17 років) – зайняті активним відпочинком, – підкреслив Володимир Володимирович.

Відповідно до компетенції по даному питанню співдоповідали начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, головні лікарі центральної районної лікарні, Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги Людмила Потягайло, Ігор Соловей, начальник управління соціального захисту населення Максим Демидюк.

Керівник виконавчої гілки влади району підсумував нараду і дав окремі доручення.

Переглядів 1242
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua