18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Володимир Гунчик: у Новому році – нових звершень!
Четвер, 31 грудня 2015 10:33

Володимир Гунчик: у Новому році – нових звершень!

Дорогі волиняни! Щиро вітаю усіх вас, ваші родини, близьких та друзів із Новим роком та Різдвом Христовим!

У ці святкові дні ми перегортаємо ще одну сторінку нашої історії. Історії держави, народу, кожного з нас. Згадуємо все найкраще та дякуємо Богові за прожитий рік. З духовним піднесенням і щирими сподіваннями дивимось у майбутнє.

Ми прожили цей рік на одному диханні, як єдина українська родина. У спільній боротьбі за право жити в незалежній і мирній країні кожен із нас відчував свою відповідальність. За Україну, за рідний Волинський край, за свої сім’ї та родини.

Разом ми активно продовжили розвивати волинську економіку, забезпечували належний соціальний захист наших краян, зберегли суспільну злагоду.  Ми долали труднощі, йшли вперед і – вистояли. І хоча ще не повністю відвоювали окуповані землі, але зупинили ворога.

Рік, що минає, вкотре підтвердив – український народ є міцною і згуртованою сім’єю. Єдиною і воістину великою нацією! Ми можемо і повинні цим пишатися!

Хочу від усього серця подякувати волинянам за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм.  Спасибі всім, хто самовіддано працював на благо України та Волині. Нашим захисникам – низький уклін та щира вдячність за мужність і високий патріотизм. Ми пишаємося вами, нашими Героями.

Переконаний: в країні знову запанує мир, а Україна стане сильною, шанованою, європейською державою, комфортним та рідним домом для кожного її громадянина.

Щиро зичу, аби поріг Нового 2016 року ми переступили з добрими думками і радісними сподіваннями. Нехай і надалі Христова віра та щира любов до рідної землі згуртовують нас до спільних дій та корисних справ. Хай світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця любов’ю і вірою.

З Новим  роком!

З Різдвом Христовим!

 

З повагою голова облдержадміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 1351

Медіа

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua