13 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Звернення керівників району з приводу Дня пам’яті жертв політичних репресій
Неділя, 15 травня 2016 14:36

Звернення керівників району з приводу Дня пам’яті жертв політичних репресій

15 травня в Україні жалобний день … Вкотре ми із сумом згадуємо всіх, хто потрапив у нещадні лещата жорстокої машини радянського тоталітаризму, хто попри загрозу бути знищеним відстоював українські ідеали, зміцнюючи дух волелюбної нації.

Мільйони людей були приречені на муки, нелюдські знущання, приниження та голодну смерть у таборах чи на засланні. Політика злочинного режиму відібрала життя в кращих синів і дочок України.

Ця жахлива історична правда пробила собі дорогу крізь товщу часу, лукавого замовчування та міфів, щоб відтепер і назавжди залишитися пам’яткою безвинно загубленим долям і пересторогою для майбутніх поколінь.     

Сьогодні ми знову чуємо відлуння минулого. Проукраїнськи налаштовані мешканці анексованого Криму потерпають від дискримінації та систематичних утисків окупаційної влади. Переконані, що суворі реалії не зламають національний кістяк, натомість слугуватимуть об’єднавчим фактором для всієї країни. Ми зобов’язані бути сильними і консолідованими.

Вічна пам’ять всім, хто пішов із життя, зазнавши репресій. Стійкості та міцності тим, хто нині пізнав гіркий смак переслідувань. Непохитної віри нам у щасливе майбутнє України.

У зв’язку зі скорботною датою звертаємося до керівників підприємств, установ та організацій району з проханням приспустити у цей недільний день на адмінспорудах Державний Прапор України, відмінити на території району проведення будь-яких організаційно-масових заходів із концертно-розважальним супроводом.

Настоятелів релігійних громад просимо провести поминальні молебні за жертвами політичних репресій.    

 

З повагою 

 

голова районної державної адміністрації Валерій ДУНАЙЧУК                                    голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 1159
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua