13 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Передові досягнення інтелектуальної еліти Камінь-Каширщини відзначили нагородами
Середа, 18 травня 2016 16:25

Передові досягнення інтелектуальної еліти Камінь-Каширщини відзначили нагородами

В актовій залі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 м. Каменя-Каширського не було жодного вільного місця під час проведення свята вшанування інтелектуально обдарованих дітей району та педагогічної майстерності їх наставників.

Масштабний освітянський захід під назвою «Вернісаж творчих особистостей» відбувся сьогодні, 18 травня.

Підсумувати здобутки 2015-2016-го навчального року зібралися вчителі, учні, батьки.

Значимості цій події з проявом реальної уваги і підтримки додала участь перших осіб району та міста – голови районної ради Віктора Суса, першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Михаліка, секретаря міської ради Наталії Бащук.

Посадовці привітали та подякували юним науковцям, переможцям всеукраїнських та обласних конкурсів і предметних олімпіад за їх визначну інтелектуальну працю, а педагогам і батькам – за відчутний вклад у загальнодержавну справу навчання та виховання підростаючого покоління. Потому кращі з кращих представників учнівської когорти були нагороджені грамотами та сертифікатами на отримання іменних стипендій голови райдержадміністрації, голів районної, міської рад. Педагоги та директори шкіл також отримали свої цілком заслужені нагороди.

Під час свого виступу начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась зазначив, що такі зустрічі педагогічного, батьківського, учнівського колективів із представниками районної влади мають дуже важливе значення. Мовляв, ця традиція продовжуватиметься і в подальшому. Адже, з його слів, ще не одне покоління юних краян буде пошановане за глибокі та міцні знання, за досягнуті перемоги та здобуті вершини.

До поважної аудиторії звернулася й голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич, висловивши вдячність винуватцям святкового дійства за результативну роботу та підвищення авторитету Камінь-Каширщини на регіональному та державному рівнях.

 – Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, – відзначила Людмила Олександрівна.

Переглядів 1330
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua