28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Вітання керівників району з нагоди свята останнього дзвоника
П'ятниця, 27 травня 2016 09:43

Вітання керівників району з нагоди свята останнього дзвоника

Дорогі учні та випускники!

Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаємо вас із завершенням навчального року. Сьогодні перегорнуто ще одну сторінку славного освітянського літопису.

Свято останнього дзвоника – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче.

Для випускників – це прощання зі школою, дорога в доросле життя. Віднині вам, молодим і талановитим, самостійно приймати виважені рішення, здобувати досвід, власними силами та здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Сподіваємося, що кожен із вас отримав ті знання, на які розраховував, що час який ви провели за шкільною партою не пройшов марно. Ваші успіхи – то вища нагорода вчителям і рідним, які роками передавали вам любов, мудрість, доброту.

Для школярів – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням змістовно відпочити, отримати вдосталь вражень і сил перед початком нового етапу навчання.

Висловлюємо найщиріші слова подяки усім освітянам району за їх самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу та знання, які вони віддають своїм вихованцям. Ба­жаємо вам, шановні педагоги, натхнення, невичерпної енергії та нових відкриттів!

Дорогі учні! По-особливому важливий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя. Вони раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку.

Бажаємо у цей травневий день святкового настрою та щирих посмішок. Добра усім нам, благополуччя, миру та впевненості у завтрашньому дні!

Зі святом вас, дорогі друзі!

 

З повагою 

 

голова районної державної адміністрації Валерій ДУНАЙЧУК                                    голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 1035
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua