18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик відвідав Камінь-Каширський район
Середа, 08 червня 2016 18:54

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик відвідав Камінь-Каширський район

Сьогодні, 8 червня, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик перебував із робочою поїздкою в Камінь-Каширському районі. У рамках візиту керівник найвищої виконавчої гілки влади в області оглянув об’єкти соціальної сфери та дорожньої інфраструктури. Також губернатор відвідав сім’ю загиблого воїна АТО Івана Сотніка (с. Грудки) та поспілкувався з громадою с. Осівці.

Супроводжували Володимира Петровича голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, його перший заступник Олександр Михалік, голова районної ради Віктор Сус, представники профільних структурних підрозділів та установ.

Загалом програма перебування голови облдержадміністрації на теренах краю була доволі насиченою. Робочий маршрут розпочався із сіл Добре та Бузаки, де очільник області оглянув дошкільні навчальні заклади, які нині знаходяться в процесі реконструкції.

У контексті розмови з районним керівництвом, посадовими особами органів місцевого самоврядування, жителями цих населених пунктів, голова облдержадміністрації висловив однозначну позицію – «жодних політичних проектів». Мовляв, потрібно шукати спільні рішення стосовно планування та фінансування вищезазначених робіт.

Наступний вартий уваги об’єкт – дорога по вулиці Ватутіна, що у місті Камені-Каширському, позаяк стан даного автошляху бажає бути кращим. Відтак, на проведення дорожньо-ремонтних робіт передбачено 4,3 млн. грн. державних коштів. До цієї суми додаються по 700 тис. грн. з місцевого та обласного бюджетів відповідно. Під час зустрічі з начальником Старовижівського райавтодору Миколою Янчуком, Володимир Гунчик обговорив механізм і часові рамки їх проведення.

Також губернатор Волині ознайомився з перебігом реконструкції котельні (вул. Ковельська), яка орієнтована під спортивний зал важкої атлетики.

Потому Володимир Петрович спільно з осівцівською громадою обміркували злободенне питання – будівництво тамтешньої школи. 

Переглядів 1401

Медіа

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua