18 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Презентували збірку патріотичних віршів освітян району «У мирі процвітай, Україно!»
П'ятниця, 10 червня 2016 14:06

Презентували збірку патріотичних віршів освітян району «У мирі процвітай, Україно!»

Нещодавно в районі провели творчий звіт аматорських колективів і окремих виконавців, присвячений 25-річчю з дня проголошення незалежності України. Працівники культури вразили виконанням і надзвичайним колоритом української пісні, а нині передали цю почесну естафету освітянам.

Масштабний профспілково-освітянський фестиваль відбувся сьогодні, 10 червня, на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей № 1 імені Євгена Шабліовського» м. Каменя-Каширського.

В актовій залі було доволі людно. Тут – директори шкіл та завідувачі дошкільних навчальних закладів, голови профспілкових комітетів, вчителі та їх вихованці. Усі з піднесеним настроєм, чимало з них – з квітами в руках та у вишиванках. Перший ряд традиційно – для  почесних гостей, адже на патріотичне свято завітали: голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, голова Камінь-Каширського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Віталій Нестерук, депутати обласної ради та їх помічники.

Урочисте дійство розпочалось із звучання Державного Гімну та покладання квітів до пам’ятних місць борцям за волю України: меморіальних дошок Героям Небесної Сотні та загиблому воїну АТО Сергієві Склезю.

Потому з вітальними промовами виступили представники районної влади. Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова райкому Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич вручили освітянам почесні грамоти, грошові винагороди та побажали всім міцного здоров’я, нових творчих пошуків і миру на рідній землі.

Головною подією заходу стала презентація книги «У мирі процвітай, Україно!», в яку увійшли патріотичні поезії, написані педагогами Камінь-Каширщини. Варто зауважити, що ця збірка побачила світ за сприяння керівництва районної ради, райдержадміністрації, депутатів обласної ради Леоніда Стефановича та Анатолія Буська.

Нездоланний дух українського народу, його культура, мова, традиції – про все це й розповіли учасники творчої програми, насиченої піснями, віршами і танцями, яку старанно підготували кращі з кращих представників освітньої галузі району, демонструючи перед присутніми багатогранні таланти та величезне бажання творити світле та прекрасне на благо свого краю та всієї Батьківщини.

Переглядів 1613
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua