04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України
П'ятниця, 24 червня 2016 07:54

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України

Напередодні відзначення 20-ї річниці Конституції України в актовій залі районної ради та райдержадміністрації відбулися тематичні заходи з нагоди державного свята, котрі традиційно розпочалися зі звучання Гімну України.

Урочисті збори відкрив голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук. 

– Конституція України є могутнім імпульсом для консолідації суспільства, своєрідним дороговказом на шляху зміцнення нашої державності, – наголосив Валерій Савович.

Потому від учасників урочистостей представники молодого покоління поклали квіти до пам’ятників борцям за Україну. Також присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих Героїв, які загинули під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Із привітальними промовами виступили депутат обласної ради Людмила Кирда та голова районної ради Віктор Сус.

– Ми повинні чітко усвідомлювати, що День Конституції так само, як і День Незалежності – це ті фундаментальні речі, які цементують народ навколо ідей патріотизму, єдності нації та національної гордості, – зазначив Віктор Іванович. – Тому крізь призму Основного Закону ми повинні залишатися вірними загальновизнаним цілям: формуванню більш досконалого соціального об’єднання – правового суспільства, встановлення правосуддя, спокою і стабільності у кожному місті та селі, всезагального захисту, добробуту для себе, наших нащадків.

Опісля керівники району виконали приємну місію – вручили державні нагороди та квіти матерям-героїням Камінь-Каширського краю.

Відтак, згідно з відповідним указом Президента України це почесне звання присвоєне: Наталії Баран (с. Карпилівка), Наталії Карпік (с. Підріччя), Любові Козюбчик (с. Хотешів), Галині Куприянчик (с. Мостище), Любові Левицькій (с. Острівок), Оксані Нивчик (с. Радошинка), Ніні Панасюк (с. Гута-Боровенська), Наталії Сус (с. Раків Ліс), Світлані Тарасенко (с. Стобихівка).

На закінчення працівники галузі культури району презентували змістовний святково-патріотичний концерт.

Переглядів 1534
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua