07 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Незабаром на Волині – вибори
Вівторок, 05 липня 2016 10:38

Незабаром на Волині – вибори

17 липня 2016 року громада Ківерцівського, Камінь-Каширського, Любешівського та Маневицького районів обиратиме представника до Верховної Ради України.

Відтак, одне з питань порядку денного оперативної наради, що відбулась під керівництвом голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика 4 липня поточного року, – своєчасне проведення заходів із підготовки до проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 23.

Про те, що вже зроблено, а що ще у планах, присутніх поінформував заступник керівника апарату – начальник організаційного управління апарату облдержадміністрації Вячеслав Кривенюк.

Насамперед, як повідомив він, районними державними адміністраціями відведені місця та облаштовані стенди й дошки оголошень для проведення передвиборної агітації у населених пунктах тих районів, мешканці яких здійснюватимуть волевиявлення. Поруч із тим, відповідно до календарного плану виборів, утворені звичайні та спеціальні виборчі дільниці. Зокрема, у день проміжних виборів у Маневицькому районі працюватимуть 75 звичайних та 3 спеціальні дільниці, Камінь-Каширському – 61 та 1, Ківерцівському – 74 та 2 відповідно, а також 44 у Любешівському.

– На разі ключовим питанням виконавчої влади є забезпечення належних – згідно з установленими ЦВК нормами – матеріально-технічних умов роботи дільничних виборчих комісій, – зауважив Вячеслав Володимирович. За його словами, з Держбюджету для цієї потреби передбачено близько трьох із половиною мільйонів гривень.

Важливими аспектами проведення виборів є також надання мешканцям області належного рівня медичної допомоги на виборчих дільницях округу № 23, а також забезпечення публічної безпеки й порядку під час голосування. Задля цього у день проміжних виборів народного депутата України чергуватимуть медичні працівники, котрі матимуть достатній запас лікарських засобів та виробів медичного призначення, а також із 16 до 18 липня – чергові управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Разом із тим, головне управління національної поліції в області розробило план заходів щодо забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення передвиборчої кампанії та проміжних виборів. Крім цього, вони посилять контроль за зберіганням зброї та вибухових речовин на об’єктах дозвільної системи, а також зброї у її власників.

Володимир Гунчик своєю чергою звернувся до голів районних державних адміністрацій:

– Прошу вас на робочих нарадах зустрітися із головами дільничих виборчих комісій, за необхідності зі спостерігачами, та максимально сприяти допомозі дільничим виборчим комісіям у підготовці та проведенні виборів. У тому числі в частині організаційних заходів, матеріально-технічного забезпечення і, звичайно ж, дотримання порядку.

Щодо керівника головного управління національної поліції в області Петра Шпиги, то Володимир Петрович просив його посилити контроль у місцях нелегального видобутку бурштину в період із 16 до 18 липня, аби це ніяким чином не вплинуло на результати голосування.

Додатково акцентуємо увагу на тому, що на сайті обласної державної адміністрації створено рубрику “Вибори-2016”, де усі бажаючі можуть ознайомитися із необхідною інформацією щодо проведення проміжних виборів народного депутата України на Волині.

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 1068
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua