19 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Питання боротьби зі злочинністю серед неповнолітніх потребує підвищеної уваги з боку суспільства
Понеділок, 25 липня 2016 12:43

Питання боротьби зі злочинністю серед неповнолітніх потребує підвищеної уваги з боку суспільства

Одним із найважливіших напрямків виховної роботи з дітьми та молоддю є превентивне та профілактичне виховання з подолання злочинності серед неповнолітніх, позаяк ця проблема є гострою та актуальною для суспільства. Тому зрозуміло, що успішне її вирішення вимагає глибокого аналізу та вжиття всіх необхідних заходів для припинення та недопущення таких проявів у подальшому.

Саме цій тематиці була присвячена сьогоднішня апаратна нарада, яку провів голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук.

У списку виступаючих – начальник Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області Валентин Чих, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Степан Сидорчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, начальник відділу із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Соловей.

За словами керівника поліції району Валентина Чиха, у поточному році неповнолітніми вчинено 7 кримінальних правопорушень. Окрім того, працівником ювенальної превенції Камінь-Каширського ВП ГУНП виявлено 36 адміністративних правопорушень, з яких 11 – серед неповнолітніх.

До прикладу, нещодавно підлітки одного із сіл району попалися на крадіжці лісу.

З метою відвернення причин та умов, які сприяють скоєнню злочинів і правопорушень неповнолітніми (батьківська бездоглядність, втягнення в злочини неповнолітніх дорослими тощо), фахівці вищезазначених структур проводять рейди-перевірки неблагополучних сімей, інформаційно-роз’яснювальну роботу з особами молодіжного віку, які перебувають на обліку районного сектору кримінально-виконавчої інспекції, надають правовиховний, психолого-педагогічний супровід учасникам навчально-виховного процесу.

Переглядів 1029
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua