13 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Звернення керівників району з нагоди Дня Державного Прапора та 25-ї річниці незалежності України
Вівторок, 23 серпня 2016 13:58

Звернення керівників району з нагоди Дня Державного Прапора та 25-ї річниці незалежності України

Шановні жителі району!

Сердечно вітаємо Вас із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Традиційно в ці святкові дні ми знову й знову аналізуємо пройдений шлях, звіряємо наш рух за компасом історії. Переступивши 25-річний рубіж, можна впевнено стверджувати, що Україна відбулась як держава. Держава з великою сутністю. Держава, народом якої захоплюється весь демократичний світ.

Як тисячолітня історія, так і кожна мить сьогодення демонструє, що ми – зріла, могутня, мирна, творча та працьовита європейська нація. Ми любимо рідну землю, назавжди об’єднані під синьо-жовтим знаменом, яке супроводжує наших бійців у боротьбі з російським агресором на Сході.

Дякуючи воїнам за вірність служіння Батьківщині, за її жертовний захист, хотіли би низько вклонитися жіноцтву: мамі чи бабусі, дружині чи доньці, сестрі чи подрузі. Кожній, хто втратив сина, онука, чоловіка, брата, друга. І всім тим, хто з вірою в перемогу чекає на повернення своїх рідних.

Окрема подяка – борцям за незалежність України у ХХ столітті. Їхні героїчні подвиги назавжди залишаться для нас безцінним прикладом мужності та відваги.

Втім, Батьківщину захищають не лише на полі бою та зі зброєю в руках. Захищати державу – означає працювати на її добробут, любити рідний край, примножувати його досягнення, покращувати життя людей, бути відповідальними та чесними. Нині ми здійснюємо величезні зміни: створюємо боєздатну армію і ефективну поліцію, працюємо над енергонезалежністю країни, реформуємо всі сфери життєдіяльності суспільства. Зрештою, потрібно завершити найважчу з реформ – реформу нашого мислення. Коли кожен знає, що від нього чи від неї особисто залежить не просто багато, а все. Без цього усвідомлення нам не під силу жодне випробування. Переконані, з Божою поміччю нам вдасться подолати всі труднощі.

Низький уклін Вам, дорогі краяни, за патріотизм, виваженість, мудрість. Будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане.

Від щирої душі бажаємо всім міцного здоров’я, миру, наснаги, а Україні – вистояти і перемогти у нашій боротьбі за щасливе майбутнє.

 

Нехай вічно майорить над нами великий стяг свободи!

Слава українському народу!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

 

голова районної державної адміністрації Валерій ДУНАЙЧУК                        голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 1098
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua