13 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Символ свободи та єднання замайорів над Камінь-Каширщиною
Вівторок, 23 серпня 2016 15:21

Символ свободи та єднання замайорів над Камінь-Каширщиною

Сьогодні, 23 серпня, Камінь-Каширщина долучилася до всеукраїнського відзначення Дня Державного Прапора. На площі перед адміністративною будівлею районної ради та райдержадміністрації відбувся урочистий мітинг.

Чимало людей прийшли віддати шану національному символові, а це й представники районних осередків політичних партій та громадських організацій, депутатський корпус, працівники галузі освіти, культури, учасники АТО, громадськість.

Традиційно участь у даному заході взяли голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар. Під патріотичне звучання «Ще не вмерла Україна…» посадовці підняли синьо-жовтий стяг, який урочисто замайорів «у небі».

З вітальною промовою до присутніх звернувся Валерій Дунайчук:

– Шановні краяни! Український стяг – це символ свободи, єднання та слави, який уособлює споконвічні народні мрії про волю, заможне життя, гідне майбутнє. Адже ніщо більшою мірою не знаменує мир і спокій, ніж блакитна вись та жовте поле. Закономірно, що за 25 років Незалежності це знамено міцно укорінилося в нашій свідомості. Жодне свято, фестиваль, чемпіонат, офіційна церемонія чи інший захід не обходяться без національних кольорів. Зрештою, найбільшу народну повагу і шану прапор здобув під час Революції Гідності та боротьби українського народу за незалежність проти російських загарбників.

Наголосив також голова райдержадміністрації на тому, що нині вкрай потрібна єдність і солідарність, зосередження спільних зусиль на загальнонаціональній справі. На закінчення Валерій Савович побажав усім здоров’я, щастя, успіхів, миру та злагоди.

В рамках урочистостей керівники району вручили паспорти громадянина України Максиму Карпіку (с. Підріччя), Віталію Босаку (с. Боровне). Цим юнакам завтра, 24 серпня, виповниться 16 років.

Окрім того, подяку голови обласної державної адміністрації з рук очільника виконавчої гілки влади в районі отримала й велика поціновувачка народного мистецтва Ганна Павляшик із села Видричі.

Потому школярі розгорнули на площі Державний Прапор довжиною 30 метрів.

Переглядів 1593
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua