19 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбулася нарада щодо відзначення в районі Дня захисника України
П'ятниця, 07 жовтня 2016 12:01

Відбулася нарада щодо відзначення в районі Дня захисника України

14 жовтня, у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, водночас із Днем Українського козацтва та 74-ю річницею утворення Української повстанської армії відзначатиметься День захисника України.

Сьогодні на робочій нараді, яку провела заступник голови районної державної адміністрації Інна Бігун спільно з головою райдержадміністрації Валерієм Дунайчуком, обговорили питання, яким має бути відзначення цього свята в районі.

У нараді взяли участь заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, заступник міського голови Микола Шворак, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, начальник відділу культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Сінчук, депутат районної ради Юрій Лук’янчук, начальник районного відділу управління ДСНС України у Волинській області Андрій Багнюк, інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець.

Мова велася про формат заходів, їх учасників, визначалися із часом проведення.

Зауважимо, що всі заходи будуть проходити безпосередньо 14 жовтня, а розпочнуться вони із легкоатлетичного пробігу від оз. Озюрко до пам’ятного знаку борцям за волю України (реєстрація учасників о 8 год. біля райдержадміністрації). До участі запрошуються усі бажаючі (дорослі) та, звісно, воїни АТО.

Потому об 11 год. біля пам’ятного знаку борцям за волю України відбудуться урочисті збори з нагоди вшанування захисників України різних поколінь. У рамках урочистостей пройде церемонія покладання квітів до пам’ятних місць, пов’язаних із подіями Другої світової війни та новітньої історії України. Окрім того, настоятель Свято-Миколаївського храму, декан Камінь-Каширського району протоієрей Володимир Мицько проведе молитву за мир в Україні та її захисників.

До слова, з метою належної підготовки і відзначення в районі Дня захисника України, консолідації українського суспільства, утвердження в громадян національної свідомості та патріотизму було прийняте районне розпорядження, зі змістом якого можна ознайомитися ТУТ.

Переглядів 1313
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua