19 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
Понеділок, 20 лютого 2017 17:13

Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

На Камінь-Каширщині вшанували подвиг учасників Революції Гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя за Україну. Почуття гордості за істинних патріотів держави та водночас глибокий біль від втрати тих, хто самовіддано відстоював право Батьківщини на світле майбутнє, згуртували сьогодні, 20 лютого, на площі перед адмінприміщенням районної ради та райдержадміністрації людей різних вікових категорій. Усі вони стали учасниками мітингу-реквієму «Майдан, який нас змінив».

Серед присутніх керівники району, депутати обласної, районної, міської рад, представники духовенства, небайдужої громадськості, засобів масової інформації.

До слова були запрошені голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, помічник-консультант народного депутата України Ірини Констанкевич Світлана Сидорук, настоятель Свято-Миколаївського храму, декан Камінь-Каширського району отець Володимир, а також учасник Революції Гідності, очевидець тих страшних і визначальних для історії України подій Богдан Пташник.

– Дорогі краяни! Нині активно обговорюється питання щодо виготовлення та встановлення в місті пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО. Вкотре наголошую: спочатку – думка громадськості, а потім – розробка відповідного проекту. Пропозиції приймаються до кінця лютого. Тому закликаю включатися до процесу обговорення, – наголосив під час свого виступу керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Адже не лише фактом свого існування, але і розташуванням, і виглядом пам’ятний знак має нагадувати про ту високу ціну, яку український народ заплатив за незалежність, свободу і демократію. Я сподіваюся, що спорудження цієї пам’ятки стане по-справжньому нашою спільною справою.

Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

Завершились тематичні заходи покладанням квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та виконанням Державного Гімну України. А представники молодого покоління взяли участь у пам’ятній ході «Під щитом Небесної Сотні», розгорнувши 30-ти метрове синьо-жовте полотнище.

Переглядів 1375
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua