20 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Звернення керівників району з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Понеділок, 08 травня 2017 10:31

Звернення керівників району з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі краяни!
Шановні ветерани війни,
учасники антитерористичної операції
!

Декілька років тому Україна приєдналася до європейської традиції у відзначенні Дня пам’яті та примирення, який посилює важливість усталеного державного свята – Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

8 і 9 травня – це символічні дати, які спонукають нас замислитися над трагізмом нашої історії, особливо глибоко осягнути минуле, оцінити його вплив на сучасність, зробити правильні висновки на майбутнє.

Дорогі ветерани! Україна пам’ятає Ваш героїчний подвиг, відвагу, солдатську доблесть і патріотизм. Ви з честю виконали свій громадянський обов’язок у грізні роки Другої світової війни, визволяючи рідну землю та Європу від нацизму.

На жаль, уже в XXI столітті, після семи десятиліть по закінченню найбільшого в історії людства військового конфлікту, наша держава знову опинилася в умовах боротьби. Однак, ми прийняли цей виклик долі й гідно захищаємо свою країну, її суверенітет та територіальну цілісність.

Дорогі учасники АТО! Ви, як нащадки славетних перемог, стали опорою українського народу і Батьківщини. Щира подяка Вам за це!

Схилімо голови у глибокій скорботі перед тими, хто ціною свого життя не дозволив нацистському агресору тоді, а російському – тепер вкоренити імперські амбіції на нашій землі. Вічна шана і слава героям!

Звертаємося до представників духовенства та релігійних організацій району з проханням провести поминальні панахиди за жертвами Другої світової війни, загиблими воїнами АТО та молебні за мир в Україні, її захисників.

Здоров’я усім нам, єдності, родинного тепла і мирного неба. Це наше головне святкове побажання.

Слава українським воїнам усіх часів!

Слава Україні!

 

З повагою 

 

голова районної державної адміністрації Валерій ДУНАЙЧУК                                    голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 1037
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua