20 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Валерій Дунайчук: «Треба впроваджувати ті ініціативи, котрі можливо виконати, та які принесуть користь громадам»
Середа, 27 вересня 2017 14:29

Валерій Дунайчук: «Треба впроваджувати ті ініціативи, котрі можливо виконати, та які принесуть користь громадам»

Сьогодні, 27 вересня, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук провів робочу нараду з окремими сільськими головами краю та фахівцями управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації.

На порядок денний виносилося питання щодо розроблення проектної документації для спільного комунального підприємства «Екотехнопарк Північна Турія».

До цього проекту, відповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад», вже долучилися 11 сільських рад району.

Відкриваючи нараду, керівник виконавчої гілки влади в районі надав слово ініціатору створення екотехнопарку, Хотешівському сільському голові Володимиру Маковецькому. Володимир Федорович наголосив, що розробка проектної документації дозволить в подальшому приступити до реалізації запропонованих в проекті ініціатив.

– Головним завданням екопарку на початковому етапі є стимулювання розвитку сільських громад, – деталізував Володимир Маковецький. – Щоб втілити його у життя нам потрібне сприяння районної влади. Це дозволить залучити інвесторів до реалізації проекту.

У свою чергу, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук відмітив, що в озвучених ініціативах є раціональне зерно:

– Я думаю, якщо сільські ради, які беруть участь в проекті, з повною серйозністю підійдуть до його фінансування, то районна влада також передбачить для цього кошти у районному бюджеті. Тільки треба реально дивитися на життя, братися не за фантастичні ідеї, а впроваджувати ті ініціативи, котрі можливо виконати, та які принесуть користь громадам.

На завершення наради Валерій Дунайчук рекомендував сільським радам-учасникам активніше співпрацювати з управлінням регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації у розробленні проекту «Екотехнопарк Північна Турія».

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1270
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua