06 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Будемо розвивати нові формати співпраці з громадами району, – голова райдержадміністрації на нараді з сільськими головами
Четвер, 28 вересня 2017 15:16

Будемо розвивати нові формати співпраці з громадами району, – голова райдержадміністрації на нараді з сільськими головами

Сьогодні, 28 вересня, в апаратній залі райдержадміністрації керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук провів робочу нараду з сільськими головами. На порядок денний було винесено низку важливих питань, пов’язаних із соціально-економічним розвитком краю. 

Відтак, з-поміж усього, обговорено стан наповнення бюджету міської та сільських рад району, здійснення осіннього призову на строкову службу в поточному році, розглянуто виконання доручень та розпоряджень голови райдержадміністрації органами місцевого самоврядування.

По першому питанню доповіла начальник Камінь-Каширського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Ірина Платонова.

– Сплата податків – це ваші резерви, – звертаючись до очільників громад, зазначила Ірина Олександрівна. – Закликаю сільських голів до співпраці. Давайте спільно доведемо цю роботу до її логічного завершення, щоб ми нарешті мали змогу побачити чітку картину по сплаті податків на теренах району. Декілька сільських рад ще до кінця не виконали покладені на них завдання по залученню коштів для наповнення державного бюджету. Хотілося б, щоб ви працювали більш активно.

Про проведення осіннього призову інформував головний спеціаліст комплектування Камінь-Каширського районного військового комісаріату Олександр Пронцевич:

– Із 10 жовтня на теренах району розпочнеться відправлення призовників до лав Збройних Сил України. Зауважу, що в цілому план по організації призову виконаний. Втім, необхідно, щоб громади більш активно включалися в роботу, адже буде набагато менше проблем з оповіщенням військовозобов’язаних.

Начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Оксана Слюсар коротко окреслила основні аспекти щодо виконання доручень та розпоряджень голови райдержадміністрації.

Підсумовуючи, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук резюмував:

– Будемо розвивати нові формати співпраці з громадами району. Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування повинні функціонувати як єдиний механізм. Особливо тепер, коли в країні впроваджується низка ефективних реформ.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1114
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua