06 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>На базі Камінь-Каширського району відбулося виїзне розширене засідання колегії Головного управління Держгеокадастру у Волинській області
Понеділок, 02 жовтня 2017 16:14

На базі Камінь-Каширського району відбулося виїзне розширене засідання колегії Головного управління Держгеокадастру у Волинській області

Сьогодні, 2 жовтня, в залі засідань Камінь-Каширської районної ради відбулося виїзне розширене засідання колегії Головного управління Держгеокадастру у Волинській області. В ньому взяли участь заступник начальника управління державної експертизи – начальник відділу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Андрій Харченко, в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Ольга Субботіна, заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Олена Ланевич, а також очільники регіональних відділень області.

Окрім гостей, на засіданні були пристуні голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерій Дунайчук, в. о. начальника міжрайонного управління у Камінь-Каширському та Любешівському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Світлана Сус.

Під час роботи колегії підбили проміжні підсумки роботи Головного управління Держгеокадастру у Волинській області за І півріччя 2017 року, заслухали про стан підготовки та проведення земельних торгів Головним управлінням у звітному періоді, про виконання плану перевірок щодо питань дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель усіх категорій і форм власності, родючості ґрунтів та ряд інших важливих питань.

– Земля нині є таким же стратегічним ресурсом, як корисні копалини та енергоносії, – під час свого виступу зазначив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Наше головне завдання сьогодні – грамотно та раціонально ці ресурси використовувати. Нещодавно Уряд ухвалив Стратегію удосконалення механізму управління у сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності, яка, на мою думку, дозволить підвищити ефективність управління земельними ресурсами. Переконаний, що подальша продуктивна співпраця районної влади та Головного управління Держгеокадастру дозволить вдосконалити напрацьований алгоритм захисту земельних надр Камінь-Каширщини.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1323
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua