03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Від інформування – до комунікації. Про реалізацію державної інформаційної політики в районі
Понеділок, 06 листопада 2017 14:07

Від інформування – до комунікації. Про реалізацію державної інформаційної політики в районі

За умов, коли сусід-агресор веде не лише збройне протистояння, а й так звану інформаційну війну, необхідно тримати руку на пульсі та впроваджувати відповідні заходи. Відтак, реалізація державної інформаційної політики – це пріоритетний напрямок роботи компетентних структур як державного, так і локального рівнів.

Для активізації роботи з реалізації державної інформаційної політики в районі, належного забезпечення громадськості в якісному інформаційному продукті та послугах прийняте доручення голови райдержадміністрації від 3 жовтня 2017 року № 1737/07/2-17.

Про стан виконання заходів, передбачених даним документом, інформувала під час апаратної наради завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації Наталія Шуйчик.

У першу чергу, Наталія Володимирівна підкреслила, що в рамках реформи урядових комунікацій, котра стартувала у 2015 році, є важливим діалог між владою та суспільством. Власне, має відбутися перехід від інформування до комунікації, адже то – головний меседж.

– На часі – реалізація соціально-економічних реформ. Люди повинні розуміти їхню суть, тому в пріоритеті – відповідний інформаційний супровід: інформаційно-роз’яснювальні матеріали, соціальна реклама, а також наповнення офіційного веб-сайту райдержадміністрації, сторінок друкованих ЗМІ тематичним контентом, – зауважила вона.

У ході розгляду даного питання голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук наголосив, що сьогодні потрібно постійно аналізувати та моніторити медіа-поле щодо чуток і перекручених фактів в інформаційному просторі, а в разі їх виявлення – спростовувати. Мовляв, в іншому випадку – це гратиме на руку ворогу.

– У контексті децентралізації ряд повноважень та функцій відійде до об’єднаних територіальних громад. Однак, враховуючи те, що безпека інформаційного простору є невід’ємною складовою національної безпеки, внутрішня та інформаційна політики залишатимуться компетенцією виконавчої вертикалі, – таку думку висловив керівник виконавчої гілки влади в районі по завершенні розгляду даного питання.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1728
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua