04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Володимир Гунчик зустрівся із німецькими партнерами
Четвер, 25 січня 2018 08:24

Володимир Гунчик зустрівся із німецькими партнерами

Налагодження партнерських взаємин з іноземними компаніями, благодійними організаціями, представниками бізнес-структур – один із векторів роботи виконавчої вертикалі влади в області. Саме тому, 24 січня 2018 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів робочу зустріч із керівником німецької благодійної організації «Україна. Допомога. Брайтшайд» Генріхом Беннером, ректором Східноєвропейського національного університету імені Лесі України Ігорем Коцаном.

Варто відзначити, що візит пана Беннера до Волинської області – не перший. Він постійно надає волинянам благодійну допомогу, забезпечуючи необхідним обладнанням окремі медичні заклади. Так, 23 січня поточного року, Генріх Беннер у співпраці із керівником благодійного фонду «Матері Божої Неустанної Помочі» Миколою Гінайлом привіз до Володимира-Волинського обладнання для гемодіалізу. А за чотири місяці очікуватимуть вже нового вантажу.

Така підтримка України, зокрема й Волині, на переконання Володимира Гунчика, дозволить швидше інтегруватися у європейське суспільство та досягти відповідного рівня медичних, освітніх послуг, реалізувати проекти соціального спрямування.

– Ми раді Вашому візиту на Волинь і цінуємо допомогу країн Європейського Союзу. Звичайно, працюватимемо разом, адже регіональні проекти є частиною загальнонаціональної стратегії розвитку України, – звернувся до гостей Володимир Петрович.

Що ж до плану спільної роботи, то німецькі партнери запропонували налагодити принцип обіну студентами та професорсько-викладацьким складом, аби ділитися досвідом і здобувати нові знання. Ігор Коцан свою чергою зазначив, що спільними зусиллями, у Луцьку планують збудувати і технологічний парк.

– Україна, її громадяни безумовно ментально близькі до європейських країн. Я часто запрошую німецьких меценатів відвідати ваш край, – звернувся до присутніх пан Беннер.

Позатим, голова облдержадміністрації поділився досвідом роботи з уже діючими іноземними компанії у межах Волині та розповів про перспективні проекти.

Як результат – Володимир Гунчик доручив керівництву профільного управління облдержадміністрації сформувати програму спільної роботи з Генріхом Беннером та перелік найбільш важливих питань, що потребують нагального вирішення. Наступну зустріч планують уже весною.

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 989
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua