04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Ви гідно виконали свій обов’язок і виявили найкращі моральні якості, притаманні українському воїнству, – Валерій Дунайчук під час зустрічі з воїнами-афганцями
Четвер, 15 лютого 2018 14:44

Ви гідно виконали свій обов’язок і виявили найкращі моральні якості, притаманні українському воїнству, – Валерій Дунайчук під час зустрічі з воїнами-афганцями

Тематичний захід, приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-й річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан, розпочався сьогодні, 15 лютого 2018 року, із хвилини мовчання в знак пам’яті про загиблих воїнів.

Потому присутніх у залі ветеранів-афганців привітали голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, голова районної спілки воїнів-афганців Віктор Веремейчик, народний депутат України Ірина Констанкевич, головний лікар центральної районної лікарні Людмила Потягайло, заступник голови ради правління громадської організації ветеранів АТО «Побратим» Валентин Мельник та військовий комісар районного військового комісаріату Олександр Полянко.

– Ще на один рік віддалилися від нас події в Афганістані, які датуються початком 80-х. У збройних конфліктах на чужій землі ви гідно виконали свій обов’язок і виявили найкращі моральні якості, притаманні українському воїнству, – звернувся до учасників заходу керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Сьогодні на сході країни знову гинуть ті, чиє покликання виконувати військовий обов’язок та захищати Батьківщину. І знову, як приклад героїзму та мужності, на військових рубежах – ви, воїни-афганці. Безмежна вдячність вам за безцінний подвиг, активну громадянську позицію, за те, що в складних умовах сьогодення ви є взірцем звитяги та мудрості.

Затим слово взяв голова районної спілки воїнів-афганців Віктор Веремейчик:

– Плин часу не затьмарив наших спогадів про Афганську війну – найбільш тяжку і тривалу військово-політичну спецоперацію. Сьогодні ми віддаємо шану усім героям воєн і локальних конфліктів, які мужньо виконували свій військовий обов’язок, несли мир і надію іншим народам. Це свято воїнської звитяги та хоробрості, справжньої чоловічої дружби і водночас – це день пам’яті про тих, кого назавжди забрала війна.

Ветерани-афганці отримали почесні нагороди: медалі «За звитягу», «Учасника Афганської війни», подяки від Волинської обласної організації воїнів Афганістану та Української Спілки ветеранів Афганістану.

Працівники районного будинку культури та представники молодого покоління виступили із тематичними вокальними композиціями.

По завершенню дійства його учасники поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям, що в місті Камені-Каширському.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1112
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua