21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Під час круглого столу говорили про роль жінки в суспільстві
Вівторок, 06 березня 2018 15:42

Під час круглого столу говорили про роль жінки в суспільстві

Відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації спільно з громадською організацією «Молодь поряд» організували засідання у форматі круглого столу на тему: «Жінка вчора, сьогодні та якою вона буде завтра». Захід відбувся 6 березня 2018 року в центральній районній бібліотеці. Основний спікер засідання – головний спеціаліст відділу справах молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Пасічнік.

У тематичному обговоренні взяли участь представники влади, різних галузей життєдіяльності району, молоде покоління, духовенство та ЗМІ.

– Попри скептичні думки, пов’язані з радянськими традиціями походження свята 8 Березня, жіночий день – це передусім уособлення весни, тепла, ніжності, турботи та любові. Переконливим залишається той факт, що з самого початку це був прояв боротьби жінок багатьох країн світу за мир та права жіноцтва, – звернувся до присутніх керуючий справами районної ради Валерій Хитрик. – Сьогодні жінки направду займають чільне місце в суспільстві. Яскравим прикладом є те, що десять представниць прекрасної статі входять до складу депутатського корпусу районної ради. Тому щира подяка жінкам за неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району та України в цілому.

Під час роботи круглого столу пролунало чимало цікавих і різноманітних думок щодо даної тематики. Учасники заходу переглянули декілька соціальних відеороликів та відеопрезентації, які висвітлюють роль жінки в історії.

Зрештою учасники заходу резюмували, що коли йдеться про жінку, то переважно спрацьовує стереотип: жінка – берегиня домашнього вогнища, мати, продовжувачка роду. Однак, жінка асоціюється не лише із суто домашньою роллю, адже в сучасному світі мають місце питання жіночого лідерства, участі жінок у всіх сферах суспільно-політичного життя, їх залучення до прийняття рішень на всіх рівнях тощо.

По завершенні дійства присутні мали змогу переглянути змістовну книжкову виставку, підготовлену працівниками бібліотеки.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1221
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua