21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Словами не описати важливість того вкладу, який ви зробили для Батьківщини, – Валерій Дунайчук під час зустрічі з воїнами АТО
Середа, 14 березня 2018 12:25

Словами не описати важливість того вкладу, який ви зробили для Батьківщини, – Валерій Дунайчук під час зустрічі з воїнами АТО

Цьогоріч удруге в Україні відзначається День добровольця, який встановлений з метою вшанування подвигу воїнів, які за покликом свого серця стали на захист країни від ворожих сил. Серед цих відчайдухів – жителі Камінь-Каширщини. Весь український народ пишається їхньою відвагою та хоробрістю.

Відтак, сьогодні, 14 березня 2018 року, в усіх куточках України проходять тематичні заходи з нагоди цього знаменного Дня.

Зокрема, частина бійців АТО, що проживають на теренах району, відбули нині до обласного центру. Вони запрошені на урочистості, котрі відбудуться о 15.00 год. в Палаці культури міста Луцька.

Разом з тим, сьогодні у стінах райдержадміністрації відбулася зустріч керівництва району із воїнами, які героїчними вчинками довели свою вірність Україні. Серед присутніх – представники громадської організації ветеранів АТО «Побратим», волонтери.

Спершу до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук та керуючий справами районної ради Валерій Хитрик.

– Словами не описати важливість того вкладу, який ви зробили для Батьківщини, адже він – неоціненний. Тому День українського добровольця покликаний, в першу чергу, засвідчити повагу та вдячність захисникам України за віддану оборону рідної землі. Багато хто з вас, набувши колосального бойового досвіду, й нині продовжує стримувати просування ворога вглиб держави. Миру, злагоди та здоров’я вам і вашим сім’ям! – зазначив у своєму виступі керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – На жаль, антитерористична операція безжально перекреслила всі надії та плани 8-х наших земляків. Слава їм, вічна і світла пам’ять! Переконаний, що на їхніх подвигах зростатимуть нові покоління українців.  

Потому обговорили актуальні питання про надання медичних послуг учасникам АТО, зокрема, зубопротезування, пільгове перевезення тощо. Під час обговорення волонтер Сергій Шумік повідомив, що незабаром відбудеться чергова поїздка на Схід. Бійцям АТО передадуть пасхальні смаколики.

По завершенні зустрічі присутні поклали квіти до стенду пам’яті загиблим в зоні АТО землякам.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1188
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua