21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Відбулося свято пошанування педагогічної майстерності та учнівської обдарованості
Вівторок, 29 травня 2018 15:06

Відбулося свято пошанування педагогічної майстерності та учнівської обдарованості

«Вернісаж творчих особистостей» – освітянський захід, покликаний відзначити творчих педагогів та обдарованих учнів. Це свято стало традиційним і об’єднує навколо себе школярів, батьків та вчителів.

Тож сьогодні, 29 травня 2018 року, у стінах навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 м. Каменя-Каширського зібралися винуватці зазначеного вище дійства, аби підсумувати здобутки навчального року, що минає.

Серед присутніх на заході – голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич.

Посадовці відзначили учнівську когорту, яка гідно представила Камінь-Каширщину як на обласному, так і на всеукраїнському рівнях, отримавши високі результати на різного роду інтелектуальних заходах.

Відтак, сертифікат на отримання:

- стипендії голови районної державної адміністрації отримав учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Видерта Ігор Нестерук;

- стипендії голови районної ради – учениця 10 класу НВК № 2 м. Камінь-Каширський Катерина Василенко;

- стипендії голови міської ради – учні 9 класу НВК № 2 м. Камінь-Каширський Оксана Ющик та Артем Дейнека;

- стипендії відділу освіти райдержадміністрації – учениця 11 класу НВК № 1 м. Камінь-Каширський Анна Бірук.

– Закінчився навчальний рік і ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року школярі долучалися до джерел культури та духовності, старанно засвоювали закони природи та скарби рідної мови. Сьогодні маю нагоду низько вклонитися педагогам, які не лише озброюють учнів знаннями, але й формують їх духовно й фізично, прищеплюють головні життєві принципи, – зазначив під час свого виступу керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Ми всі є свідками того, що соціально-економічні зміни, які відбулися в нашій державі, процеси гуманізації сучасної освіти значною мірою сприяли пошуку нових підходів при вивченні навчальних предметів. Час поставив вимогу перед педагогічними колективами забезпечити виховання особистості, здатної мислити творчо, критично, амбіційно. Відомо, що творчість – вища форма активності та самостійності в діяльності людини. Оцінюють її за результатом. Відтак, чим вищий рівень творчості, тим людина успішніша. Доказом цього є сьогоднішнє дійство. Тож від усієї душі бажаю усім присутнім світлої долі, миру, щедрих творчих ужинків, успіхів у всіх починаннях. Слава Україні!

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 998
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua