21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>На районному рівні відзначили 100-річчя запровадження державної служби в Україні
Неділя, 24 червня 2018 10:03

На районному рівні відзначили 100-річчя запровадження державної служби в Україні

Із кожним кроком побудови України як демократичної, соціальної та правової держави змінювалась і система державного управління, невід’ємною складовою якої є державна служба. Так, цьогоріч минає 100-річчя від часу її запровадження.

Тож  23 червня державні службовці відзначили не просто професійне свято, а й визначний ювілей галузі, котру вони представляють.

Із такої нагоди у районному будинку культури відбулися урочистості.

Державний гімн, хвилина мовчання в пам’ять про загиблих борців за Україну, а затим зі щирими словами привітань до винуватців свята звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік і заступник голови районної ради Сергій Дмитрук.

– Сфера вашої діяльності надважлива. Це – факт. Адже служити людям і державі – це не тільки професійний обов’язок, а передусім покликання. Тому кожен із вас повинен гідно відповідати цьому статусу, – звернувся до присутніх Олександр Юрійович.

У свою чергу, Сергій Олександрович побажав держслужбовцям оптимізму, терпіння, творчої наснаги та успіхів на професійній ниві.

Опісля представники районної влади вручили капітану команди державних службовців району, начальнику відділу освіти райдержадміністрації Віктору Пасю символічні кубки за високі спортивні результати. Зокрема, ІІІ командне місце в обласному етапі ХІ Волинської спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців і «золото» у відкритому районному турнірі з волейболу з нагоди Дня державної служби.

На урочистості прибув голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області виконав важливу місію – за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у соціально-економічний розвиток області та з нагоди Дня державної служби почесними грамотами облдержадміністрації нагороджені:

- начальник Камінь-Каширського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Валерій Должко;

- начальник відділу юридичної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і протидії корупції та роботи із зверненнями громадян апарату районної державної адміністрації Валентина Сорочук.

Окрім того, подяки голови облдержадміністрації оголошено:

- трудовому колективу управління соціального захисту населення  районної державної адміністрації (начальник – Максим Демидюк);

- завідувачеві сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату районної державної адміністрації, переможцю ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник» – Наталії Шуйчик.   

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації   

Переглядів 1119
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua