21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Порушники мають понести відповідальність згідно з чинним законодавством, – Валерій Дунайчук про ситуацію щодо перешкоджання роботі лісогосподарських підприємств району
Понеділок, 25 червня 2018 12:01

Порушники мають понести відповідальність згідно з чинним законодавством, – Валерій Дунайчук про ситуацію щодо перешкоджання роботі лісогосподарських підприємств району

Днями на адресу райдержадміністрації надійшов лист від ДП «Камінь-Каширське лісове господарство», в якому йдеться про те, що група місцевих жителів села Черче перешкоджала виконанню лісогосподарських робіт підприємством за відсутності на те будь-яких правових підстав.

«З метою уникнення негативних наслідків у вищеописаних ситуаціях, забезпечення своєчасного та ефективного захисту порушених законних прав та інтересів державних підприємств просимо надати належну оцінку вказаним фактам, вжити заходів реагування та притягнути винних осіб до відповідальності», – зазначено у листі.

Тож сьогодні, 25 червня 2018 року, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук скликав нараду, аби напрацювати план дій з метою вирішення озвученої лісівниками проблеми.

У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук, директори державних підприємств «Камінь-Каширське лісове господарство» В’ячеслав Кузьмич та «СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександр Грицай, начальник Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області Валентин Чих, начальник Камінь-Каширського відділу Маневицької місцевої прокуратури Вадим Антонюк, а також Черченський сільський голова Юрій Соколов.

– Протиправні дії окремих жителів села Черче, в першу чергу, протидіють законній господарській діяльності підприємства та заподіюють йому матеріальну шкоду, – наголосив директор ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» В’ячеслав Кузьмич.

Разом з тим, начальник районного відділу поліції Валентин Чих додав, що даний факт підтверджений поясненнями працівників цього підприємства та відеофіксацією, зробленою на місці події представниками поліції.

– Звісно, люди дбають про своє майбутнє та майбутнє наступних поколінь, однак це не дає їм права перешкоджати законній діяльності, ­– зауважив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Рубки головного користування та санітарні рубки – це не чиясь видумка чи примха, а необхідність. Тим паче, що сьогодні спостерігаємо збільшення вражених шкідниками площ лісових масивів. Тому матеріали щодо даної справи повинні бути розглянуті на адміністративній комісії Черченської сільської ради. Порушники мають понести відповідальність згідно з чинним законодавством. Про результати засідання комісії прошу поінформувати у письмовій формі.  

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації                         

Переглядів 1370
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua