21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Володимир-Волинський: керівництво району відвідало військову частину А2892
Вівторок, 26 червня 2018 18:50

Володимир-Волинський: керівництво району відвідало військову частину А2892

Український народ – зі своїм військом! Сьогодні гордо звучить ця фраза. Бо й справді, без сильної армії, котра має все необхідне, неможливо протистояти агресору та захищати цілісність і свободу держави.

Саме тому розв’язання соціально-побутових проблем військовослужбовців, задоволення їхніх культурних і духовних потреб, піднесення престижу військової служби та, зрештою, підтримка військових частин – питання, які є пріоритетними для влади всіх рівнів.

Нині ж значний внесок у таку благородну справу зробило керівництво району. Сьогодні, 26 червня 2018 року, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк відвідали військову частину А2892, що в місті Володимир-Волинський. Зокрема, прибули представники влади на місце дислокації 39-го зенітного ракетного полку із шефською допомогою. Відтепер військовослужбовці ЗРП мають сучасну акустичну систему, яка стане в нагоді для проведення різного роду урочистих заходів та подій.

Спершу керівники району оглянули безпосередній пункт базування ЗРП, а потому обговорили із командиром військової частини А2892 полковником Костянтином Заіченком та його заступником підполковником Володимиром Демидюком робочі питання.

– Те, що ви зараз побачили, зроблено за підтримки місцевої влади, лісівників та власними силами. Ми практично відновили приміщення. Однак, сьогодні ще є ряд невирішених питань, як-от, відновлення сховища для техніки, – розповів Костянтин Вікторович.

Враховуючи те, що нині на першому плані знаходиться питання обороноздатності держави, командир частини також озвучив проблему браку кваліфікованих кадрів.

– Мета нашого візиту – налагодити співпрацю, розуміння, оцінити ваші потреби, а, за можливості, задовольнити їх. До прикладу, районна влада може посприяти у придбанні будматеріалів, виділивши на ці потреби відповідні кошти з районного бюджету, – зауважив голова районної ради Віктор Сус.

Затим у невеликому приміщенні клубу зібралося воїнство 39-го ЗРП.

– Шановні військовослужбовці! Дивлячись на вас, розумієш, що український народ не збороти, не зламати, не скорити. Ви довели це своїми героїчними подвигами. Ви забезпечуєте спокій в нашій державі. А ми, натомість, маємо забезпечити ваш побут і комфортне перебування тут. Тому сьогоднішній наш внесок у цю справу – це лише початок, – наголосив Валерій Савович під час свого виступу.                                                                           

– Не секрет, що кожна військова частина має свої побутові проблеми. За результатами нашої зустрічі ми постараємося надавати посильну допомогу вашій частині. Чим зможемо – допоможемо. Дуже приємно бачити серед присутніх нашого земляка – заступника командира військової частини Володимира Демидюка. На одній із сесій районної ради він звернувся до депутатського корпусу з проханням підтримати військову частину. Звісно, заперечень не було. Тож у рамках програми ми виділили певні кошти з районного бюджету, – додав Віктор Іванович.

Приємною несподіванкою для військовослужбовців стала поява народного аматорського ансамблю народної пісні «Родовід» Камінь-Каширського районного будинку культури із змістовною патріотичною програмою.

Після неперевершених виступів командир військової частини Костянтин Заіченко висловив щиру вдячність за надану допомогу в розвиток військової частини, а також вручив подяки очільникам району та художньому керівникові та диригенту народного аматорського ансамблю народної пісні «Родовід» РБК, заслуженому працівнику культури України Людмилі Довгун.

Споконвіків пісня вважалася потужною зброєю у боротьбі з ворогом. Адже у ній криється душа народу, його бойовий дух, сплеск патріотичних почуттів і національного піднесення. Переконана, через пісню ми зуміли донести до наших захисників щире слово, – ділиться враженнями Людмила Довгун.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації 

Переглядів 2511
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua