21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України
Понеділок, 16 липня 2018 10:55

Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України

Шановні волиняни! Сьогодні ми відзначаємо 28-у річницю проголошення Декларації про державний суверенітет України, що відкрила нову сторінку в літописі нашої держави.

Ухвалення цього документа стало потужним поштовхом до відродження української незалежності, засвідчило споконвічне прагнення бути господарями на своїй землі та чітко окреслило історичний вибір українців – творення самостійної демократичної правової держави.

Декларація визначила основні напрямки внутрішньої і зовнішньої політики, економічного розвитку та державного будівництва. Цей документ став правовим фундаментом для прийняття Конституції, формування вітчизняної законодавчої бази.

Цей день – хороша нагода згадати тисячі Героїв України, які поклали своє життя і здоров’я заради того, щоб Україна була суверенною, а український народ мав право самостійно визначати, як йому жити на своїй землі. Поруч із тим, черговий привід подякувати усім тим, хто нині захищає східні кордони України від агресора, а також висловити підтримку всім «бранцям Кремля»… Ми пам’ятаємо про кожного з Вас…

Нехай це нагадування у кожного з нас виховує повагу до себе, свого народу, своєї держави і є тими наріжними каменями, на яких будують сильну європейську державу.

Користуючись нагодою, бажаю всім вам – шановні друзі – міцного здоров’я, щастя, сил та завзяття задля добробуту всіх і кожного, в ім’я миру, свободи і демократії на рідній землі. Нехай невичерпним буде джерело нашої віри, надії і любові до України, хай мир і злагода панує у нашому спільному домі.

Слава Україні!

 

З повагою голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко

Переглядів 776
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua