21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук ознайомився зі станом виконання заходів у рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»
Четвер, 19 липня 2018 09:24

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук ознайомився зі станом виконання заходів у рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»

З метою інформування в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» начальник Камінь-Каширського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Волинській області Ірина Чоп завітала до голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука. Зустріч відбулася 18 липня 2018 року.

У ході зустрічі обговорили загальні питання про пілотні проекти Міністерства юстиції України, розглянули низку інформаційних буклетів, серед яких: «Аліменти», «Заробітна плата», «МаскиШоуСтоп», «СтопНасильство», «ЯМП», «Чужих дітей не буває».

Також зупинились на питаннях доступу ромських національних меншин до державної реєстрації актів цивільного стану та запобігання і протидії корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Довідково:

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції.

Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.

Проект передбачає не лише інформування громадян про їхні права, а й навчання їх, як ці права захищати. Люди мають отримати чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли твої права порушують, зрозуміти, що держава може бути твоїм партнером, повірити у рівність перед законом для кожного українця.

Президент України з метою формування у суспільстві правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя, постановив оголосити 2018 рік Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

 

Камінь-Каширський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану громадян

Переглядів 873
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua