21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>У навчальних закладах району пролунав перший дзвоник
Понеділок, 03 вересня 2018 10:21

У навчальних закладах району пролунав перший дзвоник

Свято першого дзвоника – особлива подія для учнів, їхніх батьків, так і для педагогів. Хтось вперше у цей день переступає поріг храму науки, а для когось цьогорічний навчальний рік – вже випускний.

Тож сьогодні, 3 вересня 2018 року, в навчальних закладах району пролунав перший дзвоник, який покликав педагогічну та учнівську родину до шкільної оселі.

Із нагоди Дня знань до закладів освіти Камінь-Каширщини завітали представники районної влади, а також шефи шкіл.

Зокрема, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук спільно з головою районної ради Віктором Сусом та начальником відділу освіти райдержадміністрації Віктором Пасем побували на тематичних заходах у Соснівській філії опорного навчального закладу – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Пнівне. Там, до слова, нині відбулося відкриття 3-х навчальних класів та внутрішніх санітарних кімнат. Варто зауважити, що спрацювали спільно: і районна влада, і будівельники, і батьківська громадськість.

Звертаючись до школярів, керівник виконавчої гілки влади в районі побажав, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження, творче натхнення та радість успіхів і звершень у навчальному процесі.

– Радий вас усіх сьогодні бачити та бути присутнім на вашому святі. Перш за все, цей день є надзвичайно хвилюючим для наших юних краян, адже попереду в них нелегкий шлях до пізнання, який вони торуватимуть за стандартами, котрі впроваджує Нова українська школа. Не менш важливим він буде для випускників, яким в подальшому доведеться обирати професійну стезю. Тож нехай світлим та плідним буде кожен ваш шкільний день, дорогі друзі, – зазначив у своєму виступі Валерій Дунайчук. – Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Шановні батьки! Повсякчас підтримуйте своїх дітей, будьте поруч, даруйте батьківське тепло та любов. Зі святом усіх! Мирного неба Україні!

Традиційно в рамках урочистих заходів слова головної пісні держави зворушливо лилися багатоголоссям із вуст.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1059
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua