21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Уряд посилює комунікації пріоритетних реформ
Середа, 05 вересня 2018 09:29

Уряд посилює комунікації пріоритетних реформ

Для забезпечення системної та своєчасної комунікації пріоритетних реформ Уряду Офіс реформ Кабінету Міністрів України посилює комунікаційну команду.

Стратегічні комунікації є критично важливими для кращого розуміння розпочатих змін та залучення громадськості до активної участі у впровадженні пріоритетних реформ Уряду. Ключовими завданнями комунікаційної команди буде розробка та практична реалізація комунікаційних стратегій, відкрите та послідовне висвітлення змісту та перебігу реформ, підготовка якісних матеріалів для підвищення розуміння важливих змін, проведення публічних заходів з метою обговорення реформ з громадськістю, експертним та міжнародних середовищем, публікація аналітичних звітів за пріоритетними реформами, ефективна координація міжнародної допомоги у сфері комунікацій тощо. Важливим завданням стане розробка комунікаційної стратегії та координація комунікацій, спрямованих на сприяння суспільній підтримці європейської інтеграції та імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Офіс реформ Кабміну – це консультативно-дорадчий орган, який було створено за підтримки ЄС та інших міжнародних партнерів* з метою забезпечення на належному рівні організації та координації впровадження реформ, підготовки пропозицій щодо плану заходів із впровадження реформ та проведення моніторингу стану виконання міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади завдань, передбачених планами впровадження реформ.

 Детальніше про нові вакансії: https://www.kmu.gov.ua/ua/events/prodovzhuyetsya-konkursnij-vidbir-do-ofisu-reform-kabinetu-ministriv-ukrayini-4

* Проект фінансується Багатостороннім Донорським Фондом Стабілізації та Сталого Розвитку України, створеним ЄБРР. Учасники Фонду: Данія, Європейський Союз, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, США.

 

Офіс реформ Кабінету Міністрів України

Переглядів 887
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua