01 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Транспортне сполучення, гепатит та Стобихівка: голова облдержадміністрації Олександр Савченко провів прийом громадян
Середа, 03 жовтня 2018 07:49

Транспортне сполучення, гепатит та Стобихівка: голова облдержадміністрації Олександр Савченко провів прийом громадян

Близько десятка питань розглянув голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко на черговому прийомі громадян. Обговорення проблем волинян відбулося сьогодні, 2 жовтня 2018 року.

Першим на прийом завітав голова Бузаківської сільської ради Камінь-Каширського району Микола Панасюк.

— У нас є недобудоване приміщення дитячого садочку на 80 дітей. На 30 відсотків збудований, є проект, є кошторис, потрібно 10,5 мільйонів гривень для завершення реконструкції, - з таким проханням звернувся Микола Михайлович.

Також стало відомо, що співфінансування район обіцяє. За словами заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося, проект знаходиться на розгляді в ДФРР на наступний рік.

Ще одними гостями стали мешканці села Стобихівка.

— Хочемо подякувати від імені батьків Вам, Олександре Іллічу. Ми чули виступ на сесії, дякуємо що ви нас почули. Хочемо ще почути, коли закінчиться експертиза і почнеться будівництво, - звернувся сільський голова Валерій Сухацький.

Натомість Олександр Савченко відповів жорстко:

— У мене симпатія до вас зникла, тому будемо працювати виключно в рамках законодавства. Всі процедури йдуть згідно встановлених термінів. Ми й так йдемо ударними темпами. Ми за чотири місяці зробили те, що ви не могли зробити десятки років. І повірте, в мене до вас буде багато запитань: податки ви не платите, дітей в школу не пустили, вони не отримали гарантоване державою пільгове харчування, вчителі недоотримують заробітної плати. Ви були не щирі з першого дня, а я щиро вам намагався допомогти. І обіцянки я свої виконую – сесія кошти дала, чекаємо експертизу.

Були на прийомі і з питаннями державного лікування гепатиту С, і з невиплатою заробітної плати, і з проханням підтримати баскетбольний клуб «Старий Луцьк», і з проблемами транспортного сполучення та інфраструктури.

Зокрема, «дачники» хочуть, щоб міський маршрут №3 їздив в Воротнів, адже єдиний діючий рейс №20 не справляється з потоком пасажирів. 

Відтак, стало відомо, що облдержадміністрація ще у квітні дала погодження на такий рейс, проте міська рада досі не оголосила конкурс. Олександр Ілліч повідомив, що напише лист секретарю Луцькради Григорію Пустовіту з проханням оголосити конкурс.

— Підвищити пенсію, забезпечити транспортне сполучення, допомогти матеріально, пільговики – основні питання на прийомах. Але всі починають розуміти, що квартири вже не отримаєш задарма, потрібно самим заробляти. Роботу просто так ніхто не дасть, потрібно бути професіоналом. Добре, що майже вирішилося питання з виділенням землі АТОвцям – за півроку нам вдалося зробити цей процес прозорим, - резюмував прийом громадян керівник найвищої виконавчої гілки влади в області.

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 1060
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua