21 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>На Камінь-Каширщині працювали представники Управління Держпраці у Волинській області
Середа, 10 жовтня 2018 16:12

На Камінь-Каширщині працювали представники Управління Держпраці у Волинській області

Сьогодні, 10 жовтня 2018 року, у сесійній залі районної ради посадові особи Управління Держпраці у Волинській області провели семінар-нараду для суб’єктів господарської діяльності, представників органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій  району з питань застосування законодавства у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, експертизи умов праці, дотримання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів.

Зокрема, перший заступник начальника Управління Держпраці у Волинській області Юрій Бондарчук ознайомив присутніх з основними аспектами діяльності Управління, пріоритетами в контексті здійснення державного нагляду та контролю за дотриманням законодавства про працю, відповідальності згідно із законодавством, яка настає у випадку порушення цих вимог.

Головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці Управління Валентина Воробей зупинилась на  порядку  проведення атестації робочих місць, відповідаючи на питання, котрі звучали з вуст учасників семінару.

На завданнях, що стоять перед працівниками відділу з питань гігієни праці наголосив Павло Капітула – головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Управління. Разом з тим, доповідач зупинився на проблематиці профілактики професійних захворювань та важливості проведення попередніх (періодичних) медичних оглядів працівників певних категорій.

Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві, в машинобудуванні, енергетиці та на об’єктах підвищеної небезпеки Анатолій Кушпель ознайомив присутніх з вимогами нормативно-правових актів з охорони праці, акцентував увагу на стані промислової безпеки та охорони праці, правилах безпечної експлуатації газового обладнання, устаткування підвищеної небезпеки.

Також проведено роз’яснювальну роботу щодо реєстрації великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування, ведення їх обліку та дотримання порядку проведення державного технічного контролю (огляду) таких засобів.

 

Управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації

Переглядів 1213
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua