22 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>На порталі Пенсійного фонду України відтепер функціонує кабінет страхувальника (роботодавця)
Вівторок, 20 листопада 2018 11:06

На порталі Пенсійного фонду України відтепер функціонує кабінет страхувальника (роботодавця)

Пенсійний фонд України продовжує розширювати можливості веб-порталу електронних послуг. Відтепер на порталі функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, правильності подання звітності тощо.

Для цього потрібно зайти на веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду, обрати рубрику ПОСЛУГИ, далі підрубрику СТРАХУВАЛЬНИКАМ. Увійти до кабінету роботодавець може через електронний цифровий підпис.

У кабінеті можна переглянути інформацію стосовно сплати єдиного соціального внеску, в тому числі — щодо заборгованості підприємства з цього виду платежу до Фонду. Якщо є порушення прав працівників, у кабінеті відображається інформація, скільки застрахованих осіб з вини роботодавця не одержали зарахування певного періоду до страхового стажу.

Окрім того, у кабінеті також містяться відомості щодо звітності по сплаті єдиного соціального внеску, інформація з протоколу контролю по звітності.

Ще одна функція, яка стає доступною для роботодавця у його кабінеті, — можливість отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні). До цього часу первинні дані для розрахунку — страховий стаж та розмір заробітної плати — надавали самі працівники. Для цього вони звертались до управлінь Пенсійного фонду за довідками. Тепер процедура отримання необхідних відомостей значно спрощується.

Нагадаємо, раніше Пенсійний фонд України запровадив сервіс СМС-інформування для застрахованих осіб та пенсіонерів. Ця послуга дає можливість працюючим застрахованим особам довідатись, чи сплатив роботодавець страхові внески з його заробітної плати.

Ті, хто користується послугами веб-порталу, за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу СМС-інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до управління Фонду.

 

Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області

Переглядів 795
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua