03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з Новим роком та Різдвом Христовим
Вівторок, 01 січня 2019 11:50

Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі волиняни! Рік, що минає, приніс Українській державі багато знакових подій, які обов’язково залишаться не лише у нашій пам’яті, а й назавжди ввійдуть в літопис новітньої історії країни.

Попри всі труднощі та випробування, можна вважати, що 2018-й був багатий на здобутки та перемоги. Так, на Волині ми будували, ремонтували та урочисто відкривали дитячі садочки, школи і лікарні, купували нове обладнання для освітніх закладів, продовжували відновлювати автошляхи краю. На фінішну пряму виходить реалізація програми Світового банку: капітально ремонтують та будують десятки амбулаторій, закуплена велика кількість нового сучасного медичного обладнання, якого так не вистачало в області. За рік в районах і обласному центрі запрацювали 18 інклюзивно-ресурсних центрів для дітей, що потребують особливої підтримки. Наші аграрії п’ятий рік поспіль зібрали понад один мільйон тонн зернових. На повну працює децентралізація – найуспішніша реформа сьогодення… 

Це все – наша спільна заслуга. Адже кожен із нас гідно прожив кожну мить цього року, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: працювали та вчилися, кохали, народжували дітей, самі долали негаразди та допомагали іншим.

Тому вдячний усім, хто трудився для розвитку громади в культурних, освітніх медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити нову історію Княжої Волині, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього по-справжньому вільної, демократичної, незалежної європейської України.

Мир і спокій, свобода і незалежність, добробут та єдність – ось головні прагнення кожного українця. І за те, що сьогоднішнє свято стало можливим, уклонімося насамперед славним українським воїнам. Тим, хто зараз не за багатим святковим столом, а в холодному зимовому окопі. Хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові. Усі волиняни щиро вдячні українським військовим за мирну святкову ніч!

Дорогі краяни! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас.

Тож щиро зичу, аби Новий рік подарував нам ще більше сил та натхнення для втілення найамбітніших планів та задумів. Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням. Бажаю зустріти ці чудові свята у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Нехай прийдешній рік стане щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас. Процвітання, злагоди, оптимізму і достатку всій нашій волинській громаді!

 

З повагою голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко

Переглядів 999
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua