30 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>У Володимир-Волинській військовій частині відзначили День Соборності України
Четвер, 24 січня 2019 09:24

У Володимир-Волинській військовій частині відзначили День Соборності України

14-та окрема механізована бригада – одне з найважливіших військових формувань, яке внесли і продовжують вносити важливий вклад у обороноздатність нашої країни. На цьому наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук під час урочистостей з нагоди 100-річчя проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР – Дня Соборності України. Відбулися вони у клубі військової частини А1008, що в Володимирі-Волинському.

– У поняття Соборність України закладене нагадування про тернистий шлях українського народу до об’єднання своїх земель, про наше з вами коріння та історію. – продовжив у своєму вітальному слові до військовослужбовців Сергій Дмитрович. – Прагнучи свободи та незалежності, процвітання нашої держави і кожного з нас, українцям завжди доводилося боронити власні кордони. І, починаючи з 2014 року та до сьогодні, Ви – воїни продовжуєте боронити нашу незалежність та свободу. На жаль, нам ця боротьба дається великою ціною.

Відтак, запропонував усім присутнім на святі схилити голови та вшанувати хвилиною мовчання Героїв, котрі поклали своє життя у боротьбі з агресором на сході України.

За словами Сергія Кошарука, саме День Соборності вкотре нагадує громадянам держави, що Україна – неподільна, соборна. І, що Крим, Донеччина та Луганщина – це наші землі, котрі ми обов’язково відвоюємо у ворога.

Тож, посадовець подякував захисникам, чимало серед яких – жінки, за гідне несення служби в лавах Збройних Сил України і за те, що продовжують захищати цілісність країни, наш мир і спокій. Окрім того, він побажав кожному військовому міцного тилу, а найголовніше – якнайшвидшої нашої перемоги та подальшого процвітання. Також заступник голови облдержадміністрації закликав пам'ятати слова Президента України Петра Порошенка, що українське військо – один із трьох основних стовпів, на якому тримається наша державність. Адже українське військо боронить нашу землю, мова – наше серце, а віра – нашу душу.

Далі на військовослужбовців чекали нагороди від обласної державної адміністрації та Володимир-Волинської міської ради. А гарним додатком до свята став чудовий концерт від аматорського ансамблю Камінь-Каширського районного будинку культури «Родовід».

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 1153
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua