22 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Триває засідання колегії освітян району
П'ятниця, 01 березня 2019 11:26

Триває засідання колегії освітян району

В актовій залі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» імені Євгена Шабліовського № 1 міста Каменя-Каширського зібралися сьогодні, 1 березня 2019 року, освітяни Камінь-Каширщини, щоб обговорити підсумки роботи галузі та окреслити пріоритетні завдання. Про це йшлося під час розширеного засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

Серед присутніх – начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич.

Основним спікером заходу був начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Пась, який представив до уваги присутніх змістовну та вичерпну доповідь із мультимедійним супроводом.

Так, на колегії говорили про розвиток дошкільної освіти, переваги освітнього простору Нової української школи, динаміку використання коштів на утримання закладів загальної середньої освіти, функціонування позашкільних закладів та їхню роль в освітньому процесі, забезпечення доступу до якісної освіти дітей з особливими освітніми потребами, реалізацію програми «Шкільний автобус» тощо.

Освітяни мали змогу обмінятися власними міркуваннями стосовно даних питань.

Із вітальним словом також виступив керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук:

Приємно відзначити, що освітня галузь нашого району щораз піднімається на вищий щабель. І в цьому найперше – заслуга всіх працівників освітянської ниви. Наполеглива праця, творчий пошук, багатогранний талант, відданість обраній справі – це далеко не повний перелік тих рис, якими можна охарактеризувати вашу героїчну працю, дорогі педагоги. Словом і ділом ви підтверджуєте прагнення до змін, як цього вимагає сьогодення, зокрема як вимагають стандарти Нової української школи. Тож бажаю вам міцного здоров’я, результативної роботи та високих здобутків у справі навчання і виховання молодого покоління. Хай дасть вам Бог терпіння і любов, а ваші вихованці через все життя пронесуть науку добра і ніколи не забувають про свого наставника – вчителя!

 

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1210
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua