22 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>У районі працюють над залученням молоді до строкової служби
Понеділок, 06 травня 2019 10:28

У районі працюють над залученням молоді до строкової служби

Весняна призовна кампанія на строкову військову службу триває, а відтак здійснюється аналіз показників щодо виконання державного завдання. Про це йшлося сьогодні, 6 травня 2019 року, на апаратній нараді під керівництвом голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука.

– Упродовж періоду збройного протистояння на Сході частина громадян, не вагаючись, долучаються до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, адже розуміють свою відповідальність за долю держави та її майбутнє. Натомість інші – намагаються втекти за кордон, сховатися, аби уникнути призову. У даному випадку про боротьбу з ворогом на передовій мова взагалі не йде. Адже вкторе нагадую, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до виконання завдань у складі Об’єднаних Сил, – зауважив військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Сергій Швачко.

За словами Сергія Євгенійовича, згідно з визначеними плановими завданнями, до відправки на службу до Збройних Сил України із Камінь-Каширського району підлягає 59 призовників, зокрема на обласний збірний пункт направлено 17. Законом передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність призовника у разі його неприбуття в зазначений час і місце після отримання повістки або неповідомлення комісаріату про зміну місця проживання. Нині ж у районі до адміністративної відповідальності притягнуто 28 громадян.

– Потрібно попрацювати над якісною характеристикою призовного ресурсу, який направляється на комплектування військових частин. Зокрема, аби підвищити авторитет військової служби та владнати проблему ухилення від призову до ЗСУ, необхідно активно проводити патріотично-виховну роботу серед школярів та студентів, налагодити механізми оповіщення разом із представниками органів місцевого самоврядування та інших компетентних структур, – резюмував керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

 

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 835
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua