22 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>На Камінь-Каширщині відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення і 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Середа, 08 травня 2019 12:28

На Камінь-Каширщині відбулися заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення і 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – особливі дати в національному календарі. Подвиг, здійснений дідами та прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише знаковішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за український народ та водночас уособлюють вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нереалізованих мрій і задумів.

Сьогодні, 8 травня 2019 року, біля стін головної адмінбудівлі краю зібралися керівництво району та міста, ветерани, учасники АТО/ООС, представники громадських організацій, трудових колективів, громадськість, щоб вшанувати пам’ять загиблих у Другій світовій війні та подвиг українського народу у боротьбі за свободу.

До присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук:

– Сьогодні щирі слова вдячності адресую всім, хто в різні роки виконував священний обов’язок – боронив рідну землю від ворога, брав участь у бойових діях та миротворчих місіях, зміцнюючи авторитет нашої армії. Шановні ветерани! Ваш подвиг вкарбований до літопису людської мужності, він назавжди залишиться у пам’яті українського народу. Дай Вам, Боже, довгих років життя, доброго здоров’я та сімейної злагоди. Особлива шана і повага воїнам, які нині захищають Україну від агресора на Сході. Ваша вірність військовій присязі та патріотизм захоплює та дає впевненість, що Україна переможе, і на рідній землі обов’язково запанує мир.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів усіх часів.

Потому учасники тематичного заходу пройшли урочистою ходою середмістям та поклали квіти до пам’ятних знаків, пов’язаних із подіями Другої світової війни та новітньої історії України.

Біля Братської могили настоятель храму Благовіщення Пресвятої Богородиці села Раків Ліс священик Микола Смолярчук звершив молебень за полеглих Героїв України.

 

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1301
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua